Az igaz, h Németországban sok a csúnya nő?
Igen, angolokról is hallottam már, bár róluk még azt is szokták mondani, h borzasztó fogazattal vannak megáldva.
Tudom, h mindenhol vannak csúnya nők, de nem pl 80% arányban.
Ezért meg fogtok kövezni,de úgy vélem az északi nők általában inkább csúnyácskák..(NEM MIND!!).
A déliek életvidámabbak,pezsgőbbek,szenvedélyesebbek,ott a sok tenger+óceán és a sós levegőtől szebb lesz a bőr is(igen északon is vannak,ott mégis több a ragyás stb. ember)..meg én úgy vettem észre hogy ÁTLAGBAN nincsenek is annyira elhízva,ott nem annyira menő a meki meg ezek.
Szép napbarnítottak (bár ez ízlés kérdése).
Meg latin nőknél pl. nagy mell,széles csípő,vastag ajkak (bár ez is ízlés kérdése,mindenképp nőiesek).
Én is megfigyeltem, a német és a brit nők vetekedhetnének egymással.
Amugy szerintem az sem igaz, hogy délen sok szép nő van, a déliekkel az a baj, hogy ők meg a másik véglet..
Én azt mondom a legszebbek a kelet-európai nők, a magyar nőkkel az a baj, hogy kezdenek elnyugatosiasodni, egyre több itthon is az elhizott(már fiatal korban is), illetve az antinő, hogy a sablon nöcskékről ne beszéljek.És ami a legsiralmasabb, mi számit itthon jó nőnek? A szolis, piercinges, póthajas műnők, na ez az, amin változtatni kéne.
Szerintem a 90-es évek végéig még igaz volt az a mondás, hogy a magyar nők a legszebbek, de most már egyáltalán nem mondanám ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!