Lányok! Ha muszáj lenne választani, melyik magasságot választanátok? 160 cm vagy 170 cm? Ti mekkorák vagytok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:06
51/59 A kérdező kommentje:
60% te vagy a buta tök rövid egy alacsony lány. egy magas nő sokkal királynőibb hosszabb lábú, nyúlánkabb.
nem véletlenül a szépségkirálynők is magasak!
2011. okt. 16. 16:36
52/59 anonim válasza:
A kérdező hagyhatná már ezt a királynői baromságot. Egy alacsony lány, ha arányos, ugyanúgy lehet csinos. Sőt szerintem egy alacsony arányos lány szebb is mint egy magas csaj, de ez csak az én véleményem. És ugyanúgy vannak aránytalan magas lányok, mint aránytalan alacsonyak.
53/59 anonim válasza:
én a 160 cm-t választanám...szeretek kicsi lenni:) én most 150 cm vagyok és nagyon szeretek ekkkora lenni :)
54/59 anonim válasza:
Igenis létezik az a kifejezés, hogy "királynői alkat", és ez még a régi időkből származik, és a magas, sudár, karcsú nőkre használták. Ezen nem változtat a tény, hogy az alacsony lányok is lehetnek szépek, nőiesek, gyönyörűek; egyszerűen rájuk sose fogják azt mondani, hogy királynői az alkatuk.
55/59 anonim válasza:
160 cm vagyok ,szívesen lennék 170cm.De így is tökéletesen jól érzem magam.Csinos vagyok,sportos és nőies.
56/59 anonim válasza:
166 cm vagyok,jo igy,de talan a 170-et valasztanam,az kozelebb all a mostani magassagomhoz.
Ja es kerdezo,kapaszkodj: az egyik legszebb/legcsinosabb lany ismerosom 155 cm,ugyhogy ez igazan nem a magassagtol fugg.
57/59 anonim válasza:
170 de inkább fölötte:D most vagyok 166
12/L
59/59 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én 160 cm vagyok és fotómodell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!