Lányok! Ha muszáj lenne választani, melyik magasságot választanátok? 160 cm vagy 170 cm? Ti mekkorák vagytok?
163 cm vagyok, de inkább lennék 170 centi magas.
A kedves kérdezőnek üzenném: nem minden alacsony lány cuki, és attól hogy valaki cuki, még lehet szép is, nem feltétlenül csak az egyik tulajdonságot hordozhatja. Ez a magasabb lányoknál is így van szerintem. A rövid végtagokról annyit, hogy mint egy válaszoló írta, attól hogy alacsony még nem biztos hogy rövid lábai és karjai vannak. Mondtad, hogy az nem feltűnő. Lady Gaga feltűnő a mostani stílusával, szerintem mégsem annyira szép :)
Egy alacsony nő hordhat lapos talpú cipőt, mert NEM lesz tőle alacsonyabb, nem tudom honnan vetted ezt a badarságot. Ha egy alacsony nő magassarkút húz fel az olyan mintha csupa cipő lenne és csak magasabb akarna lenni? Akkor nem gondolod hogy ez a magas nőkre is igaz?
"Ja és a magas férfiak mind passzolnak hozzájuk! 178 cm++ minden férfi." Az alacsonyabb férfiak meg nem passzolnak hozzájuk, szóval itt is van negatíva. De egy párkapcsolatban úgysem az a mérvadó hogy mennyire illik össze a magasságuk.
"Egy alacsony nőre nem mondják hogy királynői alkat...vajon miért?" Én most megkérdezném hogy miért. Régebben az emberek alacsonyabbak voltak mint a mai korban, és a királynő sem a magassága miatt tűnt annyira csodálatosnak, hanem a ruhái, ékszerei, és a nagy pompa miatt ami körülvette.
"Az alacsonyság hátrány. Rövid lábak, rövid nyak, rövid combok, rövid kar, rövid felsőtest." Ez mitől hátrány? Ha a helyzet úgy alakul még előnyös is lehet hogy az ember lánya kicsi :)
Így összességben annyit mondanék, hogy szerintem egyik sem számít rossznak, mindegyikben vannak jó dolgok.
Ha csak e közül a kettő közül választhatnék, akkor inkább 170 cm lennék, de én 176 vagyok, és semmi pénzért nem akarnék kisebb lenni..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!