Lányok! Ha választhatnátok, választani kellene, melyik magasságot választanátok? 160 cm vagy 170 cm?
160 cm? vagy 170 cm?
Kérek rövid indoklást is, miért:)
160 centi
mert szeretek kicsi lenni(amúgy 163 vagyok most),és mert olyan magassarkút veszek fel amilyet akarok bármikor.
ha baj van akkor eltudok bújni egy kisebb helyiségre is.
a másik ok, pedig az, hogy még nőhetek az évek folyamán.:D
160 cm lennék... most vagyok 155 és nem akarok túl magas lenni,mert tetszenek a hozzám képest nagyon magas fiúk.
15/L
170 cm.
Mert annyi vagyok, és szerintem ez pont jó női magasság :).
Így is húzhatok fel magassarkút,mert nem vagyok nagyon-nagyon magas+ egy 160 cm-es lányon,jobban látszik,ha hízott de egy 170 cm-es nem :D:D
Én 167 centi vagyok (tehát közelebb a 170-hez), és nagyjából meg vagyok vele elégedve. Nekem a 160 már nagyon alacsony lenne. Amikor lapos talpú cipő van rajtam, néha így is alacsonynak érzem magam. Viszont a magassarkúakhoz is tök jó még ez a magasság.
(A kilóimhoz viszont jó lenne, ha 6-7 centivel magasabb lennék. Nincs sok feleslegem, 60 kiló vagyok, de az sehogy sem akar lemenni. XD)
22L
MIndenképpen a 160.
Így is 164 centi vagyok, már túl magas a környezemhez képest. Szinte óriás, és ez nem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!