Lányok! Ha választhatnátok, választani kellene, melyik magasságot választanátok? 160 cm vagy 170 cm?
160 cm? vagy 170 cm?
Kérek rövid indoklást is, miért:)
170! de ha lehet akkor inkább több, mert ennél magasabb vagyok! :D
Szeretek magas lenni, mert így hosszú lábaim vannak hát még magassarkúval.
172cm vagyok.nekem tökéletesen megfelel:-)
Igaz a munkahelyemen is a legtöbb férfi velem egy magas,vagy kisebb...
170 mindenképpen (de én mindig 175 akartam lenni:D)
egyébként én 180 cm vagyok, és jó néha kitűnni a tömegből..így nem érzem magam olyan átlagosnak mint a 160-170 centisek.
16/L
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:44
Nem a magassága miatt lesz valaki átlagos. A 165 centis magasságommal eddig sosem vesztem el a tömegben, sőt nagyon sok esetben, ha magasabb lány van a közelemben, akkor is engem vesznek észre előbb.:)
170cm
Sajnos csak 150cm vagyok :( 15/L
170 cm.
Azért ,mert én is ennyi vagyok .:P És szerintem ez a magasság pont jó ,ezen állnak a legjobban a ruhák...középút. :)
Most 159 vagyok, úgyhogy 160 lennék!
Szeretem, hogy pici vagyok, a pasijaim mindig is oda voltak érte. A lábam is 35-36-os, ezt különösen imádták mind. Az 40es lábú nőket (még ha nem is néz ki annyinak), sokan visszataszítónak találják és szerintem is sokkal csinosabb egy pici láb. A cipők is sokkal jobban néznek ki kicsiben.
A ruhákból tök sokszor marad meg kis méret az üzletekben, amit az eredeti ár töredékéért meg tudok venni. A nagyobb méretek mindig elfogynak! :D
Bátran vehetek akár 14 centis magassarkút is, akkor sem leszek góliát! Úgyhogy imádok pici lenni! :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!