Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ha választhatnátok,...

Lányok! Ha választhatnátok, választani kellene, melyik magasságot választanátok? 160 cm vagy 170 cm?

Figyelt kérdés

160 cm? vagy 170 cm?

Kérek rövid indoklást is, miért:)

2011. febr. 4. 15:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
54%

férfi vagyok, de választok, hogy melyik jönne be!

170, mindenféle képen! 160 nagyon alacsony...

12 éves lánynak esetleg nem :D

2011. febr. 5. 10:52
 22/47 anonim ***** válasza:
70%

egyik se mert 168 cm :)

Mert a 170 túl magas a 160-meg túl alacsny:)

2011. febr. 5. 16:01
 23/47 anonim ***** válasza:
60%

170.

szerintem ez a nőies :D

2011. febr. 5. 19:07
 24/47 anonim ***** válasza:
44%

160 de ez a max,inkább 154-155-ről álmodozom örökkön,örökké.

Mert annyira édesek a pici,filigrán lányok,magassarkúban ultraszexuálisak!Én is olyan szeretnék lenni,de sajnos 167 vagyok,nagy dromedárnak érzem magam,főleg ha tűsarkút szeretnék fölvenni.És nem értem hogy nőttem ilyen óriásira,mikor szüleim,nagyszüleim is 155 körül vannak,és az összes lány unokatestvérem is ilyan pici,kis édes lány.Annyira írigykedem,amikor a barátjuk mellett olyan picurkák,tűsarkúban tipegnek.Úgyhogy a válaszom egyértelműen 160 cm alatt szeretnék lenni!

2011. febr. 7. 02:49
 25/47 A kérdező kommentje:

Háát, elég fura válaszok érkeztek:) Utolsó válaszoló, én 166 cm vagyok és 170 szeretnék lenni! Én sokáig pici voltam (160) és alacsonynak lenni kényelmetlen és rossz!

Mindenhova magassarkút kellene húzni, és még így is törpének éri magát az ember! Egy alacsony ember laposban még törpébb, a magasban meg kényelmetlen...

170 centit el akarom érni, akkor még laposban is tökéletes lennék és tudnék magassarkút is húzni, anélkül, hogy csököttnek néznék ki:D

Abszolút szebbek a magas lányok, hosszabb hát, hosszabb lábak...

De úgy látom, sokan nem így gondolják...

2011. febr. 7. 16:28
 26/47 anonim ***** válasza:
53%
Indoklást kértél nem?Megindokoltam.Te szeretnél magasabb lenni,Én meg nem.Szerinted szépek a magas a nők,szerintem meg nem.Ha ehez a magasságodhoz még fölveszed a tűsarkút,már bőven túl vagy a magas nő fogalmán.Te nem szerettél kicsi lenni,Én meg az szeretnék lenni,és nem kell engem győzködni az igazadról,mert van akinek a langalétrák tetszenek,van akinek a pici lányok.Ennyi.
2011. febr. 7. 23:45
 27/47 anonim ***** válasza:

Én már írtam választ [hogy 160 cm lennék inkább]

De most akkor indokolom is rendesen:

A pici lányok/nők olyan aranyosak. A férfiak a hozzájuk képest inkább alacsonyabb nőket szeretik. És aki 160 cms az akármekkora magassarkút felvehet, nem lesz benne gigaóriási.

Anyukám 157 cm, olyan jó neki. :)

Amúgy utolsónsk igaza van teljes mértékben. Tudod kérdező kinek pap, kinek papné.

2011. febr. 8. 00:11
 28/47 anonim ***** válasza:

maradnék 170 cm.

hozzám tartozik, nem változatnék rajta

2011. febr. 16. 13:52
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

170 cm a világon a legeslegnagyobb vágyam :)

158cm vagyok, és hihetetlenül rossz, nem vesznek észre az emberek,elvegyülsz a tömegbe, kicsi lábak, hamarabb meglátszik ha valaki hízik, kislányos és a magassarkú rettetnhetetlenül kényelmetlen, nem is veszek fel...

170nek sokkal jobb lenne lenni, hisz nem is olyan magas, pont jó szerintem, modellnek is legalább lehet menni....Szép hosszú lábak + Nőies... magassarkuval 177 nem is rossz szerintem...

Remélem fogok még nőni..

15/L

2011. febr. 16. 13:54
 30/47 anonim ***** válasza:
53%
A kettő között vagyok, de ha muszáj lenne választanom inkább 160 centi lennék. Így is rengeteg olyan fiú van, aki épphogy megüti alulról a 170 centit. Nem szeretnék magasabb lenni a férfiaknál. Az annyira kiábrándító.
2011. febr. 16. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!