Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor mi a valóság? Hogy...

Most akkor mi a valóság? Hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Én nem voltam kinn a kapcsolatkoncerten, így nem láttam Ke$hát, de nem is emiatt kérdezem:-D Csak nézegettem róla képeket, és elég durva különbség van köztük.

[link]

És ehhez képest ez?

[link]

(Ismerem a PhotoShop-ot, de deréktájon elég sok átalakítás kellett, mert a 2. linken lévő kép köszönőviszonyban sincs az elsővel. Vagy Ő változtatott magán azóta? A többi képen, amit láttam róla, valahogy mindig olyan ruhákban van, ahol nem látszik rendesen az alakja. Vagy netán nem véletlenül?)

2011. jún. 25. 21:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

23 éves vagyok, és PS témában eléggé jártas, láttam már sok mindent, és én is szerkesztettem át sok képet, úgyhogy nem erről van szó.

Csak nagyon meglepődtem ezeken a képeken, és nem jó értelemben, mert nem feltételeztem egyik hírességről sem, hogy ennyire sokat takarjon bármilyen ruha.

Ha valaki duci, az látszik ruhában is (régebben Kelly Osbourne, akár Tóth Vera, vagy B.Spears gyengébb formája, bár valamiért nekem ő tetszett úgy, teljesen más hatást keltett, mégis mindenhol arról írtak, milyen gusztustalan módon elhízott. Na mind1. Sajnos nem tudok jól angolul, így azokat az oldalakat nem olvasom, de magyar oldalon, ahol írtak ezekről a képekről, azt nem vágtam, minden hírességet már +5 kg miatt lehúznak, itt meg csak a bikinit szapulták, az alakjáról kussoltak:-D)

2011. jún. 26. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát gondolom egy Maxim fotózás kedvéért erősen testformálásba kezdett, a többit meg a szerkesztés megoldotta.

De atyaég. O_o Tisztában vagyok vele, hogy a sztárok szívesen mutogatnak álvalóságot, de ilyen csúnya alakot még nem láttam civilek közt sem. Oké, nem kell koplalni, de azért valami mozgás...? Na mindegy, ahogy érzi, biztos én vagyok magammal túl kritikus, noha annyi ember elé sem állok ki.

És gyanítom nem véletlen hord olyan ruhákat. :D

2011. jún. 26. 18:38
 13/14 A kérdező kommentje:

"Tisztában vagyok vele, hogy a sztárok szívesen mutogatnak álvalóságot, de ilyen csúnya alakot még nem láttam civilek közt sem. Oké, nem kell koplalni, de azért valami mozgás...?"

Na ezt mondom, hogy fiatalok között én sem láttam még ilyen alakot, kb 50 éveseknél már igen, de az más.

Amúgy ahol vékony volt (bikinis képek), ott is szörnyen nézett ki, mert abszolút nincs alakja, ezzel nem sokat tud kezdeni:-(

2011. jún. 26. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
magazin címlapján csakis photoshoppos képek kerülnek még a belsejébe a leégető,valóságot hírsztelő képek kerülnek. :D
2011. jún. 26. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!