Most akkor mi a valóság? Hogy néz ki?
Én nem voltam kinn a kapcsolatkoncerten, így nem láttam Ke$hát, de nem is emiatt kérdezem:-D Csak nézegettem róla képeket, és elég durva különbség van köztük.
És ehhez képest ez?
(Ismerem a PhotoShop-ot, de deréktájon elég sok átalakítás kellett, mert a 2. linken lévő kép köszönőviszonyban sincs az elsővel. Vagy Ő változtatott magán azóta? A többi képen, amit láttam róla, valahogy mindig olyan ruhákban van, ahol nem látszik rendesen az alakja. Vagy netán nem véletlenül?)
egy biztos, hogy a 2.kép az fotoshop :D
lehet hogy azóta fogyott, meg hát biztos jó stylistokkal van körülvéve és hát ha eltakarja a bizonyos nem tökéletes testrészeit akkor már semmi probléma :D
meg hát a ruha alatti fűzők meg karcsúsító ruhák is léteznek :D
ma 21:53
Ezt kérdeztem is mondjuk ("Ő változtatott magán"), de ne zavarjon:-D
Mellesleg az első képeken sem a kövérség tűnik szembe (mert nem nevezném annak, csak rohadtul aránytalan, mert abszolút nincs SEMMI dereka, és ez az alkat ha fogy, akkor se lesz. Ez az, amiről senki nem tehet, de ezt innen képről meg lehet mondani. PhotoShoppal meg én is meg tudom így csinálni:-D)
Csak a ruhás képeiből egyáltalán nem is gondolnám, hogy egy ilyen testet rejt. (Senki ne gondoljon szemétnek, mert nem ítélkezzek, csak mivel "sztárról"(...) van szó, mertem kiírni a kérdést, mert meglepődtem a bikinis képeken, nem erre számítottam. Ennyi:-))
szerintem ez a valóság és az első kép:):D
http://www.youtube.com/watch?v=iP6XpLQM2Cs
de ebben a klipben nem ennyire kövér... szerintem hízott. vagy fogyott. nem tudom mikor készült a két kép..
Hm, érdekes. Mondjuk akármelyik élő koncertjének felvételét néztem, egyiken sem volt jó alakja, kicsit talán vaskos és aránytalan. /Nem egy ideál az alakja, de legalább nem koplal és nem veteti ki az alsó bordáit hogy jobban megfeleljen a sok majomnak. /
Képeken és videókon is lehet retusálni.
Ettől függetlenül blow, blow, blow!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!