Milyen a kisugárzásom?!
2011. jún. 25. 13:05
11/27 anonim válasza:
arc 7, test 5
szerintem túl vékony
12/27 anonim válasza:
Hirtelen mintha a két képen 2 különböző ember lenne.:S :D Az első képed nagyon jó lett,nagyon szép szemed van. Második kép nem tetszik. Erős ez a beállás,nagyon vékony vagy,kicsit híznod kellene és nagyon szép lennél. Kisugárzást így nem lehet mondani. :)
14/27 anonim válasza:
Brutális...:$
Add meg a számod :P
15/27 anonim válasza:
Jó lett volna ha a homlokod is látszik az elsőn, de amennyi látszik 10/10, viszont a második képe photoshop nélkül már 10/7. A tested...nos ha passzosabb ruhát vennél fel jobb lenne, mert így nem tudjuk a melled pontosan milyen, és azt se hogy derekad egyátalán van-e.
Szóval test amennyi látszik 10/9 de ezek hiányában legrosszabb esetben is 10/6.
Kisugárzás..mittudomén..
18/27 anonim válasza:
szerintem vékony vagy.. és nem is tetszel :D nincs semmi stílusod és nekem átlagos vagy mármint hogy nem vagy tőled elájulva.. :D10/7
19/27 anonim válasza:
Arc: 6
Test: 8 (jó nagy a lábad, ahogy látom)
Viszont most meg azt a tükröt, mert nagyon foltos!
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!