Nagyon izzadok mit tegyek?
az a gond hogy nagyon izzadós típus vagyok és már semmi nemsegít mit lehetne?
antisudoricát használok de már az se jó...
már egy ideje használom és az elején nagyon jól működött egyáltalán nem látszott semmi de mostmár...
most is alig 10 perce használtam és már elkezdtem izzadni pedig csak a géphez ültem és annyira zavar h nem hordhatok színes felsőket mert olyan gáz lenne beleizzadni ...:(:S
bármi ötletnek nagyon örülnék :)
15/L
És az antisudoricát mindig nappal használod?
Mert én mindig este szoktam, lefekvés előtt. Egyszer elfelejtettem és reggel kentem be magam, úgy nekem sem hatott.
én fürdés után használok hintőport, és reggel is szoktam mosakodni, akkor is használok egy kis hintőport, és utána golyós dezodort..így egész nap nem izzadok le :)
17/L
Én is nagyon izzadtam és már mindent kipróbáltam de semmi nem használt. Aztán rendeltem netről Certain Drit és már nem is izzadok :D:D Eléggé drága de szerintem megéri, meg olvastam fórumokon véleményeket és szinte mindenkinek használt:D [link] <- itt megtalálsz róla mindent :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!