Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon izzadok mit tegyek?

Nagyon izzadok mit tegyek?

Figyelt kérdés

az a gond hogy nagyon izzadós típus vagyok és már semmi nemsegít mit lehetne?

antisudoricát használok de már az se jó...

már egy ideje használom és az elején nagyon jól működött egyáltalán nem látszott semmi de mostmár...

most is alig 10 perce használtam és már elkezdtem izzadni pedig csak a géphez ültem és annyira zavar h nem hordhatok színes felsőket mert olyan gáz lenne beleizzadni ...:(:S

bármi ötletnek nagyon örülnék :)

15/L

2011. jún. 23. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vannak olyan anyagú ruhák, amiken nem látszik annyira az izzadtság. :)
2011. jún. 23. 12:48
 2/11 A kérdező kommentje:
hidd el én képes vagyok bármilyen ruhát átizzadni...:(
2011. jún. 23. 12:55
 3/11 A kérdező kommentje:
amit most vettem fel az6 is ilyen pamut felső és azt mondták azon sem látszik meg és mégis...:(
2011. jún. 23. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet orvoshoz kéne fordulni. valamit biztosan tudnának rá írni :) -előző voltam-
2011. jún. 23. 12:57
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi :) én is gondoltam erre ha anya hazaér megbeszélem vele :)
2011. jún. 23. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:

És az antisudoricát mindig nappal használod?

Mert én mindig este szoktam, lefekvés előtt. Egyszer elfelejtettem és reggel kentem be magam, úgy nekem sem hatott.

2011. jún. 23. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:

én fürdés után használok hintőport, és reggel is szoktam mosakodni, akkor is használok egy kis hintőport, és utána golyós dezodort..így egész nap nem izzadok le :)

17/L

2011. jún. 23. 16:13
 8/11 A kérdező kommentje:
most reggel használtam de mikor este használtam se hatott már...:(
2011. jún. 23. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon izzadtam és már mindent kipróbáltam de semmi nem használt. Aztán rendeltem netről Certain Drit és már nem is izzadok :D:D Eléggé drága de szerintem megéri, meg olvastam fórumokon véleményeket és szinte mindenkinek használt:D [link] <- itt megtalálsz róla mindent :)

15/L

2011. jún. 23. 22:33
 10/11 anonim válasza:
Solutio antisodurica gyógyszertárban lehet kapni 300 ft-ba kerül és már az első nap használ :D(legalábbis nekem igy volt ^^)
2011. aug. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!