Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon izzadok mit csináljak...

Nagyon izzadok mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 20:09
 1/6 anonim válasza:
a gyógyszertárban lehet kapni izzadásgátlót...ilyen kis üveg tubusban adják, és ecsetelni kell pl vattával... "solutio antisudorica" a neve. kicsit csíp ha bekened, meg szőrtelenítés után ne használd egyből, de szerintem menj el venni ilyet, nem is drága, mert jóval kevesebbet izzadsz tőle.
2011. jún. 20. 20:28
 2/6 anonim válasza:
engem is érdekel,kb mennyi az ára?
2011. jún. 20. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt is írjátok le hogy ez a szer rákot okozhat, mert teli van alumíniummal. :SS
2011. jún. 20. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Az összes dezodorban alumínium van és valóban káros,csak sajnos manapság már minden az,de legalább attól az ecsetelős gyógyszertári (azt hiszem Naturland márkájú) cucctól legalább tényleg nem izzadsz.
2011. jún. 20. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy idő után annyira viszketett az antisudoricától, hogy szétvakartam a hónaljam.
2011. jún. 21. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
én is használom, egy ideig bevált de már nem sajna de ha sokat kensz fel és érzékeny a bőröd akk bnőmnél pl behólyagosodott és vörös lett de én attol ajánlom mert téll hasznos de csak mértékkel :D
2011. jún. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!