Hosszú hajam van, és ilyenkor (nyáron) többször kell mosnom mert izzadok, főleg a tarkómnál és iszonyatosan viszket. Ti is így vagytok vele?
Rengeteg felfogott hajtípust választhatsz. Érdeklődjél a neten, vagy kérdezd meg a fodrászodat, milyen felkötést javasol, ami jól is áll és magad is el tudod készíteni. Én pl. nagyon szeretem így elkészíteni a hajamat, ami rendkívül egyszerű:
1. A tarkód vonalánál kicsit magasabbon, lazán összefogod a hajad
2. Ezután egy lyukat csinálsz az összefogás feletti részen és átfűzöd rajta a hajadat. Alulról meghúzod és így kiengedni sem fog.
Elég kínaiul szoktam magyarázni, szóval készítettem egy kis rajzot, remélem, érthető vele együtt a leírásom. :)
A másodikon azt jelöltem zölddel, hogy ott csinálsz az ujjaddal középen egy lyukat és a hajgumi alatti részt egyszerűen beforgatod oda, majd pedig alul kihúzod. Így a hajgumi eltűnik. A hajgumit pirossal jelöltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!