Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is beszólnak az utcán,...

Másnak is beszólnak az utcán, hogy "de csúnya"?

Figyelt kérdés

Nekem akkor szoktak, mikor nem vagyok kisminkelve és nincs megcsinálva a hajam. Nem sűrün, egyszer-egyszer volt, de így is nagyon rossz érzés :(

19/L

2011. jún. 22. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, aki ostoba és bunkó, az másnak is beszól, nem csak neked. Időnként nekem is szoktak, bár én tényleg lesz*rom, hogy hogy nézek ki, hétköznap sose sminkelek pl. Ne foglalkozz ezzel. Általában közel sem Adonisz, aki ilyet mond. Neked is lenne jogalapod beszólni neki, mégsem teszed... Mert ennyivel intelligensebb vagy nála.

Fognak még téged is gyönyörűmnek szólítani pasik, hidd el :)

2011. jún. 22. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Parasztok, ne foglalkozz velük.

Egyébként nekem nem szoktak. Negatívan nem... Pedig én sem vagyok éppen egy szépség. Cigánygyerek közölte már velem, hogy ribanc vagyok, magamban szépen megköszöntem neki az infót. Húzd ki magad, mosolyogj, nem érdemlik meg, hogy szomorú legyél.

2011. jún. 22. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is volt már ilyen élményem. Bár kicsit fura volt mert a beszólók minimum 8 évvel fiatalabbak voltak nálam. Hozzáteszem le is tagadhatok annyit a koromból. Nem tartom magam csúnyának, de egy meleg nyári nap arra vetemedtem, hogy melltartó nélkül otthoni trikóba, meg rövid naciba léptem át a barátnőmhöz(egy háztömbnyire) a tegnapi grillpartin hagyott cuccaimért. Mit ad isten 3 emos, hosszú fekete csőgatyás(kánikulában) csitri mutogatott rám újjal, hogy úristen hogy néz ki, nincs rajta melltartó. És igen, nekem is szarul esett, de belegondoltam, hogy ők hogy néztek volna ki a ruhámban, és elkönyveltem magamban, hogy sokkal rosszabbul.

25N

2011. jún. 22. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Velem még nem fordult elő, mondjuk nem is tartom magam csúnyának. De tényleg nagyon bunkó, f*sz, aki ilyet csinál, csak a saját egoját akarja feltornászni. 19L
2011. jún. 22. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt már ilyen élményem. Bár kicsit fura volt mert a beszólók minimum 8 évvel fiatalabbak voltak nálam. Hozzáteszem le is tagadhatok annyit a koromból. Nem tartom magam csúnyának, de egy meleg nyári nap arra vetemedtem, hogy melltartó nélkül otthoni trikóba, meg rövid naciba léptem át a barátnőmhöz(egy háztömbnyire) a tegnapi grillpartin hagyott cuccaimért. Mit ad isten 3 emos, hosszú fekete csőgatyás(kánikulában) csitri mutogatott rám újjal, hogy úristen hogy néz ki, nincs rajta melltartó. És igen, nekem is szarul esett, de belegondoltam, hogy ők hogy néztek volna ki a ruhámban, és elkönyveltem magamban, hogy sokkal rosszabbul.

25N

Na ilyenem nekem is volt (én is pont 25 vagyok amúgy) pedig még rosszindulatból se lehet csúnyának nevezni, mert tényleg nem vagyok az. Mentem haza hulla fáradtan és mialatt a megállóban vártam a buszt, pár ilyen 13 éves kis p.csa k.rva az arcomba vigyorgott és bámultak, mikor elmentek mellettem, aztán hallottam, ahogy kacarásznak. Nem a legszebb, legújabb divat szerinti ruhámban voltam, szerintem nyilván ezért, mert utaztam. Na akkor legszívesebben megöltem volna mindet!

2011. jún. 22. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Hiába vagyok fullra kisminkelve, akkor is kapok ilyen beszólásokat... :D Mára már félvállról veszem, mert igazuk van, én meg beletörődtem, és magamnak festem ki magam...

Ha nincs rajtam smink, akkor csak bámulnak, és főleg az öregek(ezt vettem észre), valószínüleg a sápadt fejem meg a karikás szemeim miatt... :D

2011. jún. 23. 02:54
 17/19 anonim ***** válasza:

nem...beszólnak olyat hogy de megbaxnálak stb...azse jó érzés hidd el...főleg ha melletted van a családod , vagy az összes ember hallja a buszmegállóban..égő

19/L

2011. jún. 25. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:

igen,pont ezt akartam én is írni,hogyha olyanokat szólnának be,h "öterezért mit vállalsz?" meg hasonlók,hidd el annak sem örülnél.vagy pl. velem még olyan volt,h én balga le mertem ülni egy padra a főtéren,miközben a barátnőmet vártam,erre 2 nagyon eszem emberke olyan 2-3 méterre megállt tőlem és elkezdtek füttyöngetni,meg szólogatni,h "nézzél már ide".Ez is egy mesés élmény volt.

Ezeket most nem azért írtam,h ezzel nagyzoljak előtted,csakh gondolj bele,h milyen kínos volt.inkább intéztek volna el egy "de csúnya" jellegű beszólással,minth 2 percen keresztül fütyülgessenek,mint egy kutyának...

2011. jún. 27. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:

szia

nekem is szoktak sajnos :( én most vagyok 22, elég furcsának tartom a dolgot,mert áltlánosban elképesztően csúfoltak ,volt hogy megállt egy osztály,hogy nézd milyen ronda..aztán középiskolában meg nem egyszer mondták,hogy milyen szép vagyok,és nagyon sok fiú akart velem járni,de akkor tényleg mindent beleadtam,hogy szép legyek,csak ezen járt az agyam,hogy lehetnék jobb. Aztán egyetemista lettem és abszolút nem jár ez az eszemben és bizony itt aztán már nem egyszer megkapom,hogy milyen ronda vagyok,ilyet nem láttam stb.. nagyon bánt,de úgy látszik annyira már nem ,mint régen ,mert nem igazán teszek ellene,nem akarok újra ezen kattogni ,meg akkor úgyis tudom,hog engem most csak azért szeret xy ,mert úgy összeraktam magam ,mint valami luxus lány..ha nem tetszem így ,ha nem látják meg bennem a szépséget akkor ez van.

2016. ápr. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!