Fémöszlány kérdése:
Szemöldököt sima hajfestékkel lehet festeni? : D L/15
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:36
11/15 A kérdező kommentje:
hmm akkor én még jól is jártam Drága Anyukámmal... 14évesen kaptam tőle ajándékba.: d most én is 15 vagyok. picit meg is bántam, de most újra vissza tetetem. amúgy előbb utóbb úgyis megfogják engedni... bár nem tudom... ha nekem nem engedték volna biztosan elmentem volna a tudtuk nélkül... sok sikert neked hozzá.: D
2011. jún. 18. 17:21
12/15 anonim válasza:
De, már megígérték h elvisznek, de nemtom h menjek le Szekszárdra egymagam XD nem hiszem h megcsináltatnám nélkülük:Dtalán megse csinálnák. Mind1, úgy számítok rá h lesz.
13/15 anonim válasza:
van ismerősöm aki azzal festi a szemöldökét a vörös hajához (neki eredeti vörös) és nem látszik hogy befestette meg jól is néz ki...
15/15 anonim válasza:
Simán lehet vele festeni csak ne addig tartsd fenn mint a hajadon kb fél ideig aztán kend be valami krémmel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!