A hajfestékkel szemöldököt lehet festeni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:33
1/19 anonim válasza:
szerintem simán, de befogja a bőrödet is, vigyázz :D szóval jó, hanem rögtön utána van randid :)
3/19 anonim válasza:
Nem tudom....egyseke úgy tűnik nem olvassák el a használati utasítást! Nem, NEM lehet vele sem szemöldököt, sem a szempillát befesteni! Ezeket kozmetikussal szokták festetni!
4/19 anonim válasza:
azért nem lehet mert a szemedbe mehet meg megfogja a bőrödet
5/19 anonim válasza:
Simán, bár a gyártók nem ajánlják..
6/19 anonim válasza:
19:01es, azért ahhoz, hogy a szemedbe menjen elég bénának kell lenni :) igen a bőrt megfogja, de mondjuk a szemöldökön a hajfesték rajt van két hónapig, a bőrről viszont két nap alatt lejön. szóval azért lehet megéri :)
azt viszont nem értem miért ne lehetne a szembe menős dolgon kívűl a szemöldöködre kenni. nem hiszem, hogy tönkretenné, hiszem a haj sokkal vékonyabb és persze károsítja, de csak egy kicsit:) a bőr meg ugyanolyan :)
első voltam :)
7/19 anonim válasza:
Egyértelműen rá van írva minden egyes hajfestékes dobozra,hogy NEM SZABAD!.S ha egyszer rá van írva,gondolom,hogy nem poénból tüntették fel rajta,szóval nem ajánlatos kísérletezni vele.Inkább menj el a kozmetikushoz.Egyébként nem tartom túl kellemes érzésnek,ahogy a hidrogén-peroxid,vagy egyéb kémiai jellegű vegyszer a bőrödet marja,d elehet,hogy csak én úgy gondolom úgy,hogy az ilyesmikkel nem szabad játszani...Aki mégis megteszi,annak egészségére!
8/19 anonim válasza:
Szabad, azért van ráírva, hogy külön még vegyél oda is festéket, miért is ne, az az üzlet nekik... Én már vittem a fodrászhoz festéket, és rákente a kozmetikus a szemöldökömre is... Az a lényeg hogy ne legyél rá allergiás, de akkor megsúgom a fejeden is kijön, és nehogy a szemedbe menjen, és vigyázz a szemöldököd vonalára, mert ha elcseszed, nagyon ronda lesz.
9/19 anonim válasza:
20:08... Miért neked a hajad alatt mi van, ha nem bőr? Már ne is haragudj :)
10/19 anonim válasza:
ugyanolyan szőr..én már festettem be,és jólett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!