Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldököt sima hajfestékkel...

Fémöszlány kérdése:

Szemöldököt sima hajfestékkel lehet festeni? : D L/15

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ugye, hogy kellenek ezek a kettőspontdék a kérdésekbe/válaszokba??

amúgy nem...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2011. jún. 18. 16:59
 2/15 anonim válasza:
34%
ez hülyeség..már bocs, de sima hajfestékkel nem lehet, mert akkor véletlenül biztosan eltévezted a festék 'irányát' , és be fogod vele festeni egy kicsit a homlokodat , vagy alul a szemednél..és úgy már nagyon csúnya..ha sötétebb szemöldököt szeretnél próbálkozz szemceruzával...de csak mértékkel..ha abból túl vastagra fested a szemöldököd inkább egy bányarémre fogsz hasonlítani..szóval én nem ajánlom semmiképp sem a szemöldökfestést.
2011. jún. 18. 17:01
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg nem...nem olvastad még a hajfestékeken lévő utasításokat?

Pc-t is akarsz...a szemöldöködet is beakarod festeni...:D

2011. jún. 18. 17:01
 4/15 A kérdező kommentje:
olvastam...de sok ismerősöm azzal festi...:o de nem mertem megkockáztatni. mivel barna a szemöldököm és piros a hajam szeretném vörösre festetni...és igen még több piercinget szeretnék: d
2011. jún. 18. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Még többet? Miért már van?XD

Aki akar pc-t mindenkinek van, én meg itt várok h megkapjam...xd

2011. jún. 18. 17:12
 6/15 A kérdező kommentje:
nem hordom egy ideje de szeretném vissza erőszakolni az ajkamba . :D hova szeretnél ?:D
2011. jún. 18. 17:14
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Énis oda...:D rem szüleim elvisznek Szekszárdra, ott szeretném csináltatnixd
2011. jún. 18. 17:15
 8/15 A kérdező kommentje:
és ha megkérdezhetem mennyi időős vagy ? :d mert ugy vettem le hogy a szüleid még nem nagyon szeretnék azt a piercinget az arcodra. : D
2011. jún. 18. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
15. Tényleg nem, de muszáj nekik, mert nem kaptam ballagási ajándékot és ez lenne az XD:D
2011. jún. 18. 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Csak azt sajnálom h levágattam a hajam, mert úgy nézne ki jól:(
2011. jún. 18. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!