Miért nem szabad hajfestékkel festeni a szemöldököt?
Figyelt kérdés
Többször is olvastam már a válaszok között, hogy nemszabad de senkisem indokolta, hogy miért is.2011. ápr. 19. 22:45
1/6 anonim válasza:
Pont most festem a hajam, és a szemöldökömre is kentem festéket, mint mindig. Csak figyelni kell a tükörben, hogy ne legyen túl világos, de szerintem nincs gáz vele, én legalábbis már 8 éve csinálom, és semmi bajom.
23/L
2/6 anonim válasza:
Azért mert akkor nem kéne megvenned külön a szemöldökfestéket, ami ugyanúgy a festék és a hidrogén peroxid keveréke, csak gyengébb peroxiddal.
De ha nem megy a szemedbe, akkor semmi bajod nem lesz tőle, csak előtte vazelinnal kend körbe a bőröd, mert ha befogja a szemöldököd körül a festék, akkor utána nem tudsz majd kimenni az utcára.
3/6 anonim válasza:
Mert a szemöldöknél a peroxid koncentráció nem lehet 6%-nál több.Irritálja a vékony bőrt,hosszabb távon elég káros a szemkörnyékre!Külön krémek vannak a szemre,nem ugyanaz,mint az arc többi része.
4/6 anonim válasza:
szabad, csak a leggyengébb oxival kell keverni hogy ne marja szét a bőröd. a szemöldök festék is ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!