A hajfestékkel szemöldököt lehet festeni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:33
11/19 anonim válasza:
Csak mi 3%-os hidrogénnel dolgozunk,a hajfesték meg kicsit erősebb!Ha a szemedbe kerül olyan gyulladást okoz,hogy szemész lesz a vége,de okozhat még bőrgyulladást is akkor meg a bőrgyógyászaton dicsérnek meg.Ha mindenképp otthon akarod festeni vegyél rá külön!A szemkörnyék nagyon érzékeny mellesleg törvény határozza meg a használatát!
12/19 anonim válasza:
És aki már festette és semmi baja nem volt? Az egy állat?:D Biztonsági és üzleti szempontból mondják hogy nem szabad. Működik, méghozzá jól.
13/19 anonim válasza:
egyébként elmondom,kb ugyanaz van a hajfestékben is...
14/19 anonim válasza:
Tegnap 22:31,a tegnapi 20:08-as vagyok,és valóban bőr van a fejem alatt,ezért is tapasztaltam,hogy szőkítésnél iszonyúan marta a fejbőrömet a festék,nyilván allergiás vagyok rá.Ezért is nem szeretném a szemöldökömre rákenni,mondjuk már a hajamat sem nagyon festem (sem szőkére,sem más színűre).Persze ki lehet próbálni,nem azért írtam,de én ezt azért nem tartom jó ötletnek,mert van,akinek hiper-érzékeny a bőre az ilyen vegyszerekre azon a területen,könnyen a szembe juthat,stb.Tekintve,hogy ezek a hajfestékek sok esetben elég erősek azért.Én ezért ajánlanám inkább a kozmetikust,bár mindenki maga tudja.
15/19 anonim válasza:
De pl amit a boltban vesz az ember (Dm) az teljesen jó erre a célra ha nem megy szembe, meg nem keni végig vele a homlokát, teljesen jó.
17/19 anonim válasza:
Persze!
Én mindig szőkítek rajta egy kicsit;)
18/19 anonim válasza:
a gyantára is az van írva, hogy egy csikot csak egyszer használhatsz..persze, mert igy üzlet..egy gyantázás alkalmával igy elmegy az egész csomag, és rohanhatsz is következőt venni.
az elején igy is csináltam, mert ez volt ráírva, aztán A lakótársma mikor meglátta jól kinevetetett, hogy egy csikkal végig lehet csinálni az egészet...
szóval könnyen lehet h a hajfestékre is ezért irják rá
19/19 anonim válasza:
Sziasztok! Simán lehet hajfestékkel szemöldököt festeni, sok fodrász csinálja az összhang miatt. Én otthon festettem, professzionális hajfestéket használok, mint a fodrászok 7-es árnyalatot, a hajfesték ( hajra történő) felkenése után egy kevés 6-os árnyalatot kevertem a maradék hajfestékhez fültisztító vattával, egyenletesen felvittem a szemöldökömre és 10 percet fenthagytam (szerintem 15 perc is lehettet volna). Picit igazíthatsz egy tiszta pálcikával. Lemostam és teljesen jó lett az eredmény, egy fokkal határozottabb lett a színe, pont ahogy szerettem volna. Valaki írta, hogy randi előtt ne. Simán mehetnék randizni is, ha lenne. :) Sok sikert mindenkinek. Szerintem a normál barna színeknél nem érhet meglepetés, a szőkítésben nem vagyok járatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!