Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kezdjenek magával az aki...

Mit kezdjenek magával az aki ronda?

Figyelt kérdés

Én elég csúnya vagyok. Sajnos :(

Persze a barátaim azt mondják, hogy nem is de hát azt csak szeretetből mondják. Na de most ez nem egy önsajnálkozó kérdés. Azt szeretném tudni, hogy mit kezdjenek magukkal a rondák? Sajnos van szemem és a ronda fiúk nem vonzzanak. De a jó fiúkat meg én nem vonzom... Mit tegyek? Próbáljak meg vak lenn? Vagy legyek jófej? VAgy esetleg lezbi legyek(ezt nem komolyan mondtam, mivel nem én irányitom ezt)?

2011. jún. 17. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem írókkal.

Ha van rajtad súlyfelesleg,akkor diétázz(ne fogyókúrázz hanem diétázz,a kettő nem ugyanaz!)Kerüld a sok szénhidrátot és a sok zsírt(a szervezetnek szüksége van zsírra csak nem nagy mennyiségben)Mozogj!Járj el futni,kocogni a parkba,biciklizz vagy ha a környékeden van uszoda le úszhatsz pár hosszt,a lényeg,hogy valamilyen formában mozogj.Ha nem szeretnél fogyni,akkor még előnyös(!)ruhákkal tudod kompenzálni.

A szőrtelenítésre,14éves vagy,nyugodtan elkezdhetsz szőrteleníteni!Borotvát vehetsz pár száz forintért bárhol,és fájdalommentesen meg vagy vele 10perc alatt.Vagy biztos van otthon epilátor,ha nem akarod magadnak kérd meg anyukádat,hogy segítsen!Meg egyáltalán nem minden kozmetikus drága!

Nem kell mindenkivel jó pofiznod,de attól még legyél kedves csajszi.A szép,de bunkó csajokat senki se bírja,ellenben ha nem vagy annyira szép,de jó fej vagy és kedves ez vonzza a fiúkat,és ne felejtsd sokat mosolyogj!

És van egy jó hírem, a nem olyan menő,átlagos,kicsit 'csúnyább'lányokhoz jobban mernek közeledni a fiúk,mint a helyi nagymenő szépségkirálynő bunkó csajhoz,akinek minimum Vilmos herceg kéne!:)

A szépség amúgy relatív...Mindenkinek más tetszik.És nagyon sok helyes pasinak van 'csúnyább' barátnője,aki az átlag fiúknak nem tetszik,de neki mégis.

Szóval fel a fejjel!És inkább tegyél érte,hogy vonzó legyél,mint,hogy beletörődsz a mostani kinézetedbe!

2011. jún. 18. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát egyik problémád sem megoldhatatlan, csak lusta vagy és a nyafogásnál tovább nem vagy hajlandó semmire. Erre csak azt lehet mondani, hogy maradj rusnya!

Emeld fel a hátsód és mozogj. Szőrteleníteni sem nagy kaland, van kismillió féle lehetőség, borotva, gyanta, epilátor, krém, végleges szőrtelenítés, ennek csak a pénztárcád szabhat határt maximum.

És 14 évesen ne a pasizáson járjon az agyad. xD

Sok csúnya lány megszépült, sok átesik a lótúloldalára, aki meg lusta mindenre, az csúnya is marad. Választhatsz, de az első a legígéretesebb.

Amiket írsz, tényleg nem nagy és megváltoztathatatlan problémák, mennyivel rosszabb, ha valakinek csúnya az arca, azon max egy plasztikai sebész segíthet.

Nézz tükörbe, írd le mi nem tetszik magadon. Keress valakit, aki őszinte veled (pl. anyukád, az enyém pl nem szokott a szemembe hazudni, ha szarul áll valami, megmondja :D), ellenőroztesd vele a listát (a legtöbb korodbelinek semmi önképe), aztán keress a problémákra megoldást.

És ha már nem csak magaddal foglalkozol és nem egy görcsös kis nyafogó leszel, akkor lehet, hogy a srácok is észrevesznek. De a jelenlegi állapotodban nem sokáig viselnének el, az fix. Magabiztos és laza, mellesleg jól kinéző csajokat keresnek. :D

2011. jún. 18. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Mondanék erre egy Jó könyvet!

Kívánjunk Karcsúságot- a címe, és nagyon jó!Elsősorban nem a Koplalással, fogyókurákkal foglalkozik, hanem segít szépnek látni magad!Nagyon ajánlom, olvasd el, és még fogyókúráznod sem kell!:D

2011. jún. 18. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Borotvalkozz minden nap.En is ezt teszem.Ki a fenet erdekel hogy megerosodik a szor ha egyszer sosem latom. Mennj el sportolni. Az ujjaidat senki nem fogja vizsgalgatni.
2011. júl. 6. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Oké, legyen igazatok, hogy nem erősödik, viszont gyorsabban nő. Gyantázni meg rohadtul nem nehéz otthon... -.-" Veszel egy nyamvadt görgős gyantapatront, bevágod a mikróba, rákened a lábadra, aztán letéped.. Menj el sportolni.. Ha nem lenne fejed, vagy kettő lenne, vagy három lábad, jogosan rinyálnál, de ezek mind olyan dolgok, amiken tudsz változtatni.. A stílusod elnézve pedig lehet nem a külsőd miatt nem keresnek:)
2011. júl. 6. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a pilates segített a fogyásban, feszesítésben. A szőr ellen én is a gyantát ajánlom, azt ha kitartóan használod, akkor pár év (5+) a szőrszálak már nem is fognak egyáltalán nőni.
2011. júl. 6. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem megoldhatatlan a problámád! Én is csúnya tinilány voltam szemüveggel és pattanásokkal...most sem tartom magam szépségkirálynőnek, de már jobb a helyzet! :-)

Sokan íták előttem, már, hogy a mozgás segít. Szerintem csodákra képes, csak kitartás kell hozzá! Találd meg azt a sportágat, ami Neked igazán bejön: bringázz, fuss, vagy ússz! A kezdeti sikerek önbizalommal fognak eltőlteni és tovább fognak inspirálni, hogy mozogj! A kilóid egy idő után hamarosan leolvadnak rólad! Csak kitartás kérdése az egész. Nekem bevállt! :-)

A szőrtelenítéssel kapcsolatban: én a borotvára esküszöm. Igaz gyakrabban kell szőrtelenítenem, de nem sajnálom rá az időt!

Mindenképp az önbizalmad kell tréningezned: Válts frizurát, járj kozmetikushoz, újítsd fel a ruhatárad! Nagyon fiatalka vagy ahhoz, hogy elbújj a nagyvilág elől. nyílj ki és élvezd az életed! A pasik is felfigyelned majd Rád, ha látják, hogy felszabadult vagy és önmagad adod! Ne azt nézd, hogy mások milyenek, legyen saját stilusod! Meglátod sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

Sok sikert!

Üdvözöllek :-)

28L

2011. júl. 6. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ha mindenre találsz kifogást, ne csodálkozz, hogy a kutyának se kellesz."

Annyira igaza volt ennek a válaszadónak!

Csak sírsz, rinyálsz, sajnáltatod magad, holott amik zavarnak, azokon mind lehet változtatni. Csak nem kellene ennyire lustának lenned, ennyi az egész.

Ennyi erővel soha nem is fogsz szőrteleníti, mert "megerősödik a szőr" meg "drága"?

Pár száz ftért lehet kapni borotvákat, te tényleg mindenre csak a kifogást keresed.

Nem kell annyit enni, sportolni, diétázni, majd meglátod, hogy meg lesz az eredménye. Ezeken kívül persze előnyös öltözködés, egy nagyon minimális smink, ami kiemeli az arcod és kész.

Te magad is meglepődnél milyen csaj lenne belőled, ha kezdenél magaddal valamit ahelyett, hogy sajnáltatod magad.

2011. júl. 6. 17:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja, és amúgy meg a legszebb szépségkirálynők és modellek is szőrösödnek, ugyanis ez is egy külsődleges emberi vonás, olyan nincs, hogy valakin nem nő szőr. Kezdeni kell vele valamit, ennyi.

Ha lusta vagy, meg is érdemled, hogy csúnya maradj.

2011. júl. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!