Mit kezdjenek magával az aki ronda?
Én elég csúnya vagyok. Sajnos :(
Persze a barátaim azt mondják, hogy nem is de hát azt csak szeretetből mondják. Na de most ez nem egy önsajnálkozó kérdés. Azt szeretném tudni, hogy mit kezdjenek magukkal a rondák? Sajnos van szemem és a ronda fiúk nem vonzzanak. De a jó fiúkat meg én nem vonzom... Mit tegyek? Próbáljak meg vak lenn? Vagy legyek jófej? VAgy esetleg lezbi legyek(ezt nem komolyan mondtam, mivel nem én irányitom ezt)?
Hát duci vagyok és.... csubaka(nem t.om, hgy kell írni)vagyis nagyon szőrös. Arról nem is beszélve, hogy a lábamon az egyik ujjam kisebb min a többi(és nem a kisujjam)
szóval csúnya vagyok...
Az előttem szólókhoz csatlakozva : A diéta, s a rendszeres sport gyógyír lehet a plusz kilókra. S önbizalmat is adna.
Ne a drága dolgokra gondolj, otthon is elvégezhető gyakorlatok, akár futás, bicikli.
A borotva, epilátor, gyanta mint megoldások :)
Most egy közhellyel élnék, de a szépség elég szubjektív. Mindenkinek más tetszik, más jön be, de ez gondolom nem újdonság.
Vak? Leszbikus? Megkérdezhetem a korodat? Egyik sem megoldás.
Még mindig nem erősödik a szőr sem a borotvától, sem az epilátortól-.-
Ezt mikor fogják a nők és a férfiak megérteni??
Csak most olvastam a válaszodat. Nem minden kozmetikusnál drága, csak meg kell találni a megfelelő helyet. Kezdő kozmetikusok elég olcsón szokták vállalni, de már boltokban is kapni annyi minden ami ezzel kapcsolatos.
Fel a fejjel !
Első válaszoló vagyok.
Elhiszem,hogy egyedül otthon nem szeretnél gyantával kezdeni,mert az kicsit bonyolultabb,de borotva az a legegyszerűbb.Igaz gyakran kell használni,de inkább "szenvedek" vele,minthogy szőrös legyek.Borotvát veszel bármelyik drogériában,az nagyon olcsó,ha kell veszel borotvahabot is,de erre megfelel a tusfürdő is.Ennél egyszerűbb nincs,biztos vagyok benne,hogy meg tudod csinálni egyedül is,én 12éves korom óta egyedül borotválom a lábam/hónaljam.Ha gyantázni,epilálni szeretnél és nem mered egyedül menj kozmetikushoz(nem mind drága),vagy kérd meg az anyukádat,hogy segitsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!