Pasik nektek tetszik ha egy csaj csőtoppot (pántnélküli toppot) melltartó nélkül vesz fel?
Figyelt kérdés
kort írjatok2011. jún. 17. 08:24
41/47 anonim válasza:
Azért mert nem pakolom ki magam?Már nem akarnak tőlem semmit?:))))Érdekes...Szerintem a férfiak fantáziáját jobban izgatja egy szép női test igényesen csomagolva,titokzatosan,mint egy olyan amiben minden látszik...arról nem is beszélve,hogy lógnak a melleid 19évesen. Én jóval idősebb vagyok mégse lógnak a melleim,nem pakolom ki és mégis megbámulnak a pasik.:)
42/47 anonim válasza:
14:42-es ott a pont Nálad! Kedves kérdező, annyira egyértelműen lejön a válaszaidból, hogy Te az a tipikus belül sötét, külső tulajdonságokkal hódító lány vagy ... Így van, nem tehetsz róla, hogy nagyok a melleid, de a kis mellű nők sem tehetnek arról, hogy nekik pedig pici, nem kell így nyilatkozni, hogy nem is érted, ők miért vesznek fel ilyen ruhákat melltartóval... Semmi közöd nincsen hozzá, hogy ki miben érzi jól magát ... Ha Te melltartó nélkül érzed jól magad, hát hajrá, akkor ne viselj melltartót... Az előttem válaszoló hölgyről azt írtad, hogy Ő olyan nő akitől nem akarnak semmit a férfiak. Na ezt mégis miből szűrted le? Mert ahogyan Ő is írta, nem pakolja ki magát és inkább melltartóval együtt szeret felvenni egy ruhát?:) Ez aztán az indok...Gondolkozz már mielőtt írsz. Itt úgy tűnik, Tőled csak okosabb lányok vannak, tehát a melleid méretén kívül próbálj meg valami értékesebb dolgot is felmutatni! :)
43/47 A kérdező kommentje:
egyépként sem azt mondtam h nemhordok melltartót hanem h csőtopphoz nem hordok
2011. jún. 19. 18:43
44/47 anonim válasza:
egyéBként, az B-vel írandó :) mondtam, hogy inkább a magyar nyelvtanban legyél járatos előbb, aztán jöhet a divat :-)
45/47 anonim válasza:
nevetségesek vagytok csajok:) a kérdező dicsekszik a melleivel, a válaszolók pedig nyugtatgatják magukat, hogy nem gáz a kis cici:D áááááá lányok :) 20f
46/47 anonim válasza:
Ugyan miért lenne gáz a kis cici? Én a koromat nem írtam volna oda a helyedben, ugyanis ahhoz képest, hogy 20 éves vagy elég éretlenül gondolkodsz. :-) Senkinek nincs lehetősége kiválasztani, hogy milyen cicit, feneket, puncit ... stb. kapjon, amivel leélhet egy életet, azzal kell élni ami van. Keress rá nyugodtan az oldalon, hány ilyen kérdés van az oldalon, hogy "Mennyire zavar egy férfit az ha a nőnek picik a mellei?" Régen megette a fene az egész kapcsolatot ha a párom gáznak tartaná a melleimet ... :-) Tehát akkor, ezen az alapon az a férfi, akinek nincs orbitális farka az bújjon el, mert a kis farok gáz és szégyenletes? A hozzád hasonló nagyképű, ostoba férfiak miatt van annyi önbizalom hiányos nő, mert megpróbálják elhitetni, hogy az akinek kisebb melle van az már gázos és nem is lehet jó nő. Nekem sincs nagy cicim, eddig komoly párkapcsolatom volt, az előző is hosszú ideig tartott, a mostani pedig már 3 éve tart és soha, egyszer sem zavarta a páromat, hogy kicsi a mellem, legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy ne tudna ellenni velük. :-) Tény, hogy egy nagyobb mell mutatósabb, szebb ezt senki nem vitatta. Én is jobban örülnék ha nagyobb melleim lehetnének, mint minden más nő. De az, hogy csak egy nagy mell lehet jó és csak attól lehet egy csaj szexis és kívánatos az egy oltári nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!