Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pasik nektek tetszik ha egy...

Pasik nektek tetszik ha egy csaj csőtoppot (pántnélküli toppot) melltartó nélkül vesz fel?

Figyelt kérdés
kort írjatok
2011. jún. 17. 08:24
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező! : Ha már 19 évesen "picit" lógnak a melleid, de melltartót nem hordasz,akkor 10 év múlva a hátadra csapva hordhatod őket hátizsák gyanánt! Szóval jobban jársz,ha nem mutogatod magad! Amúgy meg igénytelenség,ha valakinek átlátszik a melle,bimbója a ruhán. Az utcasarkon a kissebbségnél ez divat,de normális,igényes ember nem vesz fel melltartó nélkül ruhát!
2011. jún. 17. 10:34
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Én a válaszaid alapján, kérdező (stílus, stb.) nagyjából 14nek gondoltalak...:D amúgy meg, vegyél alá melltartót, nem kerülsz kényelmetlen szituba, ha kicsit elcsúszna a felső, se fogsz villantani, és nem fog átlátszani a mellbimbód se. Lehet hogy ez így kevésbé izgató egy hímnek, de sokkal esztétikusabb.
2011. jún. 17. 11:47
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok de én azt mondom hogy igénytelenség.

A pasik pedig összekeverik a szexyt az igényessel, egy visszafogott és ízléses nő nem hagyja hogy kilátszódjon a mellbimbója a felsője alól, bármennyire is izgató ez a pasiknak.

2011. jún. 17. 11:50
 34/47 anonim ***** válasza:
31%

nem tudom miröl beszéltek...mikor látszik KI a cici mellbimbója pl. egy fekete csötoppból? Amiröl TI beszéltek az max. átlátszik, de nem kilátszik. àtlátszó az tényleg gáz.

Az, ha néha átüt, hogy keményedik a bimbó....hát, belefér...

27/f

2011. jún. 17. 12:01
 35/47 anonim ***** válasza:
Egy formás átlagos, vagy kis cicivel jól nézhet ki melltartó nélkül is. Nagyobb, vagy lógó mellel nem. Az egyik barátnőmnek is nagy mellei vannak, és lóg is, melltartó nélkül ahogy lépked a mellei himbilimbiznek jobbra-ballra...áá, nem szép.
2011. jún. 17. 13:19
 36/47 A kérdező kommentje:
én nem olyat hordok ami átlátszik és érdekes eddig az összes pasinak bejött arról meg nem tehetek h nagyok a melleim
2011. jún. 17. 15:59
 37/47 anonim ***** válasza:

Persze hogy bejött a pasiknak mert izgatta a fantáziájukat.

Az meg hogy igényes-e mindeggy nekik.

2011. jún. 17. 16:00
 38/47 anonim ***** válasza:
Mert ezzel az erővel meztelenül is végigmehetnél az utcán, a pasiknak biztos hogy bejön, szóval nincs vele probléma nem?
2011. jún. 17. 16:01
 39/47 anonim ***** válasza:
Szerintem tipikusan az ilyen lányok csak megmozgatják a pasik fantáziáját,úgy vannak vele kipróbálnák egy éjszakára. Viszont többre nem hiszem,hogy tartanának...az ilyen nőtől nem gyereket akar egy pasi:D
2011. jún. 17. 16:20
 40/47 A kérdező kommentje:
hát az olyantól mint te olyantól meg semmit
2011. jún. 18. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!