Ha valakinek jó alakja van hozzá, és megfelelö mellmérettel rendelkezik, akkor nagyon is vonzó tud lenni a szerelés...csak egy képet látnánk már Rólad :P
2011. jún. 17. 09:35
22/47 anonim válasza:
Kérdező ... Hát amikor elolvastam a válaszaidat, jót mosolyogtam rajtuk. 1. Jó lenne ha nem azzal lennél elfoglalva elsődlegesen, hogy a melleid mennyire látszanak melltartó nélkül egy csőtopban, hanem inkább tanulj meg helyesen írni, ezzel sokkal jobban eltudsz bűvölni egy pasit! ;) 2, Az a lány akinek pici melle van az járjon bő pólókban és pulóverben mert neki úgyis pici melle? Azt írod nem érted miért vesz fel egy kis mellű nő melltartóval csőtoppot ... Talán mert annak ellenére, hogy pici melle van, még lehet csinos, szép nő és öltözhet csinosabb, nőiesebb ruhákba?? Hogy átverné a pasikat? Ugyan miért? Mert felvesz egy melltartót, amivel picit nagyobbnak tűnnek a mellei? Azt gondolod ezzel a férfiak nincsenek tisztában?:-) Ha egy pasi szeret egy lányt, azért nem fogja otthagyni mert melltartó nélkül kisebbek a mellei ... Jó hogy nem már minden csinosabb felső csak a nagy mellű nőknek jár ... Hát örülj neki, hogy Neked melltartóra sincs szükséged, de ettől függetlenül had érvényesüljenek már a kismellű nők is!!
Kész röhej ...
2011. jún. 17. 09:43
23/47 anonim válasza:
Tudom, hogy a fiúk szerint szexy, de szerintem igénytelenségre vall, mikor valakinek átüt a mellbimbója a ruhán. Arról nem beszélve, hogy nem tudom elképzelni, hogy tud valaki bármilyen felsőt felvenni melltartó nélkül...főleg pánt nélkülit. Egy mozdulat és villan minden. :S
21/L
2011. jún. 17. 09:48
24/47 anonim válasza:
szerintem nem igénytelenség...ez maga a CSODA, ha két gyönyörü cici körvonalai rajzolódnak ki egy feszülös top alól...imádom a nyarat, és a lányokat...
2011. jún. 17. 09:51
25/47 anonim válasza:
09:43-as vagyok! Valóban szép látvány a férfiaknak, ha egy nő így vesz fel egy felsőt és esetleg szép cicije van. De én azt szeretném kihangsúlyozni, hogy nem csak a nagy mell az ami szép! :) Ezért önbizalom hiányos a kismellű nők 80%-a mert a sok barom ezt reklámozza, hogy hát akinek kicsi a melle az minek vesz fel ilyen meg olyan felsőket és egyáltalán minek hord push up melltartót, amikor a férfiakat csak átveri ... stb. Nekem is picike melleim vannak, a párom viszont mindig is imádta őket, most, hogy várandós vagyok megnőttek, de ettől függetlenül eddig is nőnek éreztem magam és ezután is annak fogom!
2011. jún. 17. 09:57
26/47 anonim válasza:
09:48-assal értek egyet.
Szerintem is igénytelen. Ez olyan, mikor hájas nök felvesznek topot, az összes hájuk kilóg. Az sem túl esztétikus...
2011. jún. 17. 09:57
27/47 anonim válasza:
A kérdező jött dicsekedni,hogy neki nagy a melle....De az elején azt írtad,hogy egy picit lóg. A helyedben nem mutogatnám,hogy 19évesen lógnak a melleim!:))) Én nő vagyok,és nem tartom ízlésesnek,ha átlátszik a felsőből a női mell. Nekem is kicsi a mellem, mégis sokkal jobban tetszik,mint egy olyan,ami lóg az ember köldökéig.:S Attól,hogy valakinek nagy a melle,még nem jelenti azt,hogy szép is. Mint ahogy az se jelenti azt,hogy egy kicsi mell nem lehet szép. Sok pasi gondolja úgy,hogy egy kis mell szebb.:)
2011. jún. 17. 10:05
28/47 anonim válasza:
Csoda? Nem azt kérdőjeleztem, meg hogy nem néz ki jól, mert biztos izgató. De egy normális lány nem mutogatja a melleit az utcán. (még ilyen formában sem) Te pl örülnél ha a barátnőd így mászkálna az utcán? Ezek azok a lányok, akikről szerintem elsőre megvan az embernek a benyomása. :S
2011. jún. 17. 10:05
29/47 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy a kisebb cicik nem tudnak csodásak lenni...dehogynem...
de neked már kapásból az a válaszod volt, hogy akinek kicsi a cicije, az már nem is nö...ezt saját magadnak magyarázod be, és már el is hiszed...
2011. jún. 17. 10:07
30/47 anonim válasza:
mekkora a melltartomereted? nekem 75B es siman hordok csotopot melltarto nelkul mivel egyaltalan nem lognak a melleim es sokkal idosebb vagyok nalad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!