Mitől izmos automatikusan minden fiú napjainkban kb 14 éves kortól és mitől nőnek akkorára?
Szia
a 96kg már nem is egészséges... 184 centiddel max 85-90 kéne legyél... Menj el konditerembe. Én is telt voltam és keményen diétáznom kellett hónapokig, hogy lefogyjak és heti 3-4x járok terembe, meg még otthon csinálok ezt-azt és most.... meg van az eredménye. Tele van a net edzéstervekkel, étrendekkel meg mindennel. Elég ha evés terén is betartasz pár szabályt, és máris letudsz fogyni. Ja igen borzasztó dolog éhesnek lenni, de az is, hogy igénytelen a kiállásod, ami elég rossz kihatással van sok mindenre.
Háát nem tudom, az én környékemen az összes srác olyan gizda, tiszta vékonyak. Az én lábam, karom vastagabb, pedig kis termetű vagyok. :DD
16/L
Én 14 leszek tavasszal és 185centi vagyok. Ez se olyan jó mert a korosztályomba inkább a 160-175centi az átlag:/ Elterveztem, hogy nyáron én is elkezdek edzeni... Úszás futás, esetleg kondiba járni stb...
Ha ennyire zavar akkor keményen kéne sportolnod és étrendet váltani. De ezeket már biztos hallottad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!