A homokóra alkathoz (és széles csípőhöz) automatikusan párosul a "vastagabb" comb?
Figyelt kérdés
A vastagot nem eltúlzottan értem. Csak a testhez képest nem vékony, hanem "pont jó vagy picit vastagabb".2010. dec. 22. 09:54
1/10 anonim válasza:
véleményem szerint igen, ha a csípőd széles (nőies) akkor valószínű, hogy a combod is formás-vastag. sok palinak tetszik ez a forma, köztük nekem is.
2/10 anonim válasza:
Igen. Majdnem olyan, mint a körte alak(ami ugye keskeny derék, széles csípő és vastagabb comb), csak a homokóráknak a vállszélességük is nagyjából arányos a csipőszélességgel(a körtéknek csapott válluk és kis mellük van általában).
3/10 anonim válasza:
Nem. Nekem is homokóra alkatom van, a derekam vékony, arányaiban szélesebb a csípőm és sajnos nem vagyok túl melles, de a vállam szélesebb és így is eléggé homokóra hatást kelt az alakom.
Szerintem vékony combom van, bár nem sovány, hanem inkább izmos, de semmiképpen sem husi. (bár anyukám szerint kerek combjaim vannak, de szerintem nincsenek)
4/10 anonim válasza:
szerintem igen, de ez így néz ki normálisan, különben aránytalan lenne eléggé, nem?
5/10 anonim válasza:
ugyanilyen vagyok én is!! körte alakom van és nagy combom és nagy seggem :)
6/10 anonim válasza:
és a mellem is a koromhoz képest 14/L
7/10 A kérdező kommentje:
18:46
Szerintem a széles csípő vékony combokkal jobb lenne. :P
2010. dec. 25. 19:12
8/10 anonim válasza:
Igen, sajnos picit vastagabb combom van nekem is.
Tökéletes homokóra alakom van, mell 88, derék 63 csípő 88, és a combom legvastagabbja kb. 51-52 cm. De mivel nem edzek rá, azért ilyen. Sajnos ez ilyen , de ha fogynánk és sportolnánk, akkor a combunk is vékonyabb lenne, függetleül a homokóra alkattól.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2010. dec. 26. 21:12
10/10 anonim válasza:
Nekem is majd' tökéletes homokóra-alakom van, és sajnos ehhez társul a vastagabb comb, de ez sok férfinak tetszik, tapasztalat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!