Mi a véleményetek az alakomról? KÉP!
Hali
Szerintem a kép alapján csinos nőies alkatod van.Nem tudom ,hogy a többiek miért mondják ,hogy nem szép.Én azt mondom ,hogy nagyon jó az alkatod.Vannak srácok akik kifejezetten szeretik ,ha nőiesen husis a párjuk és nem a bordáit markolászod ,ha átöleled.
Mindenesetre erősíteni lehetne az nem árt meg soha.Véleményem szerint jót tenne a tánc esetleg járj el aerobikozni és még sok emberrel is megismerkedhetsz.
Végül:szerintem kifejezetten szép az alkatod,talán rád férne 1 kis napozás és akkor tökéletesnél is tökéletesebben néznél ki.
20/f
néhány szőrszál kilóg te nősténybarom...
Iszok egy SÖR!
Endomorf vagy, csodálom hogy ennyire le tudtál fogyni. (Y)
Amúgy annyi neked tetsző pasit szedsz fel ezzel az alkattal, hogy csak na.
ÉS aerobikot csak azért ajánlom, mert úgy könnyebb lesz tartani a súlyod, és az úszógumiknak sem árt.
Hát egyél kevesebbet és mozogj többet. De ez így a szánalmas mai valóság a fiatalok között: a löttyedt valagukat próbálják két számmal kisebb naciba meg cicanaciba beleerőszakolni, aztán nem tudja, hol buggyanjon ki a háj. Elég elszomorító. Remélem te legalább fel tudsz öltözni rendesen.
Kevesebb gyorséttermi meg műkaja, édesség, sok szénhidrát sztornó, és járj el futni, úszni. Sokat lehet rajta segíteni, csak akaraterő kell. Nem kell gebére fogyni, csak egy kis formát szerezni, az azért nem sok pasinak jön be, ha remeg a feneked minden lépésnél szinte. :S
Endomorf: Alapban nőiesebb test szélesebb csípő, nagyobb mell. Természetes állapotában kóros elhízás nélkül is vannak zsírpárnái. Amit csak a szervezte erős zsarolásával tudd ledolgozni. Könnyen hízik, de könnyen is vesz fel izmot. És senki sem tisztán egy típusba tartozó.
Másik két típus:
Ma olyannyira divatos, nyolcvanas években még ciki: ektomorf. a vékony, régen (nyolcvanas években csontkollekciónak csúfolva)
És a mezomorf ami mindig menő volt, bár ma ő is kissé vastagnak számít sokaknak. Izmos , bár hízékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!