Ez már a túl izmos kategória lányok?
Figyelt kérdés
A srác a képen szerintem pont ideálisan néz ki, ti hogy gondoljátok lányok ez már sok vagy számotokra az ilyen testalkat a vonzó?2011. jún. 9. 15:49
11/28 anonim válasza:
Én mondjuk rosszul érezném magam, ha egy "ilyen" bombapasi választani, mert én nem vagyok csodás alkatú.
AMúgy nagyon jól néz ki.
12/28 anonim válasza:
még egy pici, és tökéletes. kár hogy nem ilyenek járkálnak az utcán. ;) a kisebbségi komplexus szerintem hülyeség, legalábbis nekem biztos nem lenne.
13/28 anonim válasza:
Nekem viszont lenne.:D Igen, egy kicsit túl izmos, de kigyúrt állatnak azért még nem nevezném.
14/28 anonim válasza:
Szerintem is kicsit túl izmos, bár nekem világ életembe a gebébb alkatú fiúk jöttek be....XD
15/28 anonim válasza:
Nekem túl izmos. És az ilyen gyúrós fiúkkal van rossz tapasztalatom, nem igazán választanék magamnak ilyen párt.
16/28 anonim válasza:
szerintem is pont jó de ennél több már undorító
18/28 anonim válasza:
Hát ha leszólítana egy ilyen testű srác, nem utasítanám vissza :P szerintem nagyon szexi
19/28 anonim válasza:
Tökéletes *-* és a srác se rossz :)
20/28 anonim válasza:
Úapám szerintem istenien néz ki!!!! :))))
Hány éves is vagy?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!