Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen alakom lehetne, ha már...

Ilyen alakom lehetne, ha már eleve széles a csípőm?

Figyelt kérdés

Meg van a "kiindulási alakom" hozzá.Van csípőm,mellem,annak ellenére,hogy 45 kg vagyok.Lehetne ilyen az alakom,ha felszednék pár plusz kilót?Vagy ezt mindenképp már csak plasztikával lehetne elérni?:

[link]

2011. jún. 7. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen alakú ismerősöm. Meg vannak veszve érte a pasik. Tűsarkú meg fekete füstös szemsmink, műszempilla nélkül ki sem lépne az utcára. Mindennap új képeket rak ki magáról, természetesen profi fotós által készítettek. Bikinis képektől kezdve minden megtalálható a képtárában. Mind a napi kb. száz szexéhes kommentelőnek egyenként megköszöni a bókot. Bevallom kicsit besokalltam ettől. :D Ne akarj ilyen alakot.

25N

2011. jún. 8. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó alakod van!!!

A brazil, kubai nőknek van ilyesmi alakjuk.

2011. jún. 8. 11:18
 13/15 anonim ***** válasza:
sztem szép alakod van, viszont amit el akarsz érni alakot, az nagyon nem tetszik....sztem szép vagy így, és am se ilyenek az adottságaid
2011. jún. 17. 09:39
 14/15 ekeke ***** válasza:

naaa, az a kisasszony ott tuti pici photoshop, de a lenyeg: borzongato, szuperalak!

A tieddel se legyen bajod, a helyi mezonyben igen jo!

Nekem volt egy ilyen csodanenim, de lelke az nem volt szegenynek, egy honapig elveztem csak vele a testet, utana inkabb hagytam. Most asszonyka van, aki szinten hasonlo es NO a javabol, es mar csaladanya:)

2011. júl. 3. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyere hozzám feleségül! :D
2011. júl. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!