Ilyen alakom lehetne, ha már eleve széles a csípőm?
Meg van a "kiindulási alakom" hozzá.Van csípőm,mellem,annak ellenére,hogy 45 kg vagyok.Lehetne ilyen az alakom,ha felszednék pár plusz kilót?Vagy ezt mindenképp már csak plasztikával lehetne elérni?:
Nekem van egy ilyen alakú ismerősöm. Meg vannak veszve érte a pasik. Tűsarkú meg fekete füstös szemsmink, műszempilla nélkül ki sem lépne az utcára. Mindennap új képeket rak ki magáról, természetesen profi fotós által készítettek. Bikinis képektől kezdve minden megtalálható a képtárában. Mind a napi kb. száz szexéhes kommentelőnek egyenként megköszöni a bókot. Bevallom kicsit besokalltam ettől. :D Ne akarj ilyen alakot.
25N
Szerintem teljesen jó alakod van!!!
A brazil, kubai nőknek van ilyesmi alakjuk.
naaa, az a kisasszony ott tuti pici photoshop, de a lenyeg: borzongato, szuperalak!
A tieddel se legyen bajod, a helyi mezonyben igen jo!
Nekem volt egy ilyen csodanenim, de lelke az nem volt szegenynek, egy honapig elveztem csak vele a testet, utana inkabb hagytam. Most asszonyka van, aki szinten hasonlo es NO a javabol, es mar csaladanya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!