Ilyen alakom lehetne, ha már eleve széles a csípőm?
Meg van a "kiindulási alakom" hozzá.Van csípőm,mellem,annak ellenére,hogy 45 kg vagyok.Lehetne ilyen az alakom,ha felszednék pár plusz kilót?Vagy ezt mindenképp már csak plasztikával lehetne elérni?:
Attól függ, mennyire széles a csípőd, milyenek az arányaid.
Nekem is nagyon tetszik az ilyen alak, de tudom, hogy sose leszek ilyen, mert nincs ekkora átmenet a derekam meg a csípőm között sajnos:-S
De ahogy elnézem a karjai is husisabbak,combjai is,csak a hasa,ami lapos rajta.Egy álom ez az alak :(
Itt a kép:
Ilyen alakod sosem lesz, mert ezen sok az utómunka, mármint képszerkesztövel.
Így a képed elnézve szerintem nem kellene változtatnod semmit, mert ha van egy helyes pofid és megnyerö modorod, akkor nyert ügyed van.
Hány éves vagy?
amúgy az árnyékán látszik is, hogy mennyire természetellenes.
és szerintem sincs gond az alakoddal.
Biztos, hogy csak 45 vagy? Emlékszem, hogy egyszer már linkelted a képed az oldalon, és akkor min. egy tízessel többet írtál a súlyodnak, ha jól emlékszem. Meg, hogy őszintén megmondajm, inkább nézel ki 55-60nak, mint 45nek. Vagy esetleg alacsony vagy?
Amúgy biztos, hogy soha nem érnéd el az álomalakod. Ilyen alakjuk kifejezetten a brazil és afrikai lányoknak van. Ha te híznál biztosan sok menne a derekadra/pocakodra.
De szerintem is nagyon természetellenes az az alak. És gondolj bele, milyen nehéz lehet rá nadrágot találni..:)
19/L
Igen,alacsony vagyok,157 cm és 45 kg.
Hát akkor beletörődöm :|
Európai lányt még nem is láttam ilyen alakkal :),ha belegondolok,igaz,amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!