Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen alakom lehetne, ha már...

Ilyen alakom lehetne, ha már eleve széles a csípőm?

Figyelt kérdés

Meg van a "kiindulási alakom" hozzá.Van csípőm,mellem,annak ellenére,hogy 45 kg vagyok.Lehetne ilyen az alakom,ha felszednék pár plusz kilót?Vagy ezt mindenképp már csak plasztikával lehetne elérni?:

[link]

2011. jún. 7. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire széles a csípőd, milyenek az arányaid.

Nekem is nagyon tetszik az ilyen alak, de tudom, hogy sose leszek ilyen, mert nincs ekkora átmenet a derekam meg a csípőm között sajnos:-S

2011. jún. 7. 21:10
 2/15 A kérdező kommentje:
hát képet esetleg tudnék linkelni..
2011. jún. 7. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez iszonyat természetellenes...vagy öröklötten ilyen az alakja,vagy szét van műtve...
2011. jún. 7. 21:13
 4/15 anonim ***** válasza:
akkor linklej :)
2011. jún. 7. 21:13
 5/15 A kérdező kommentje:

De ahogy elnézem a karjai is husisabbak,combjai is,csak a hasa,ami lapos rajta.Egy álom ez az alak :(

Itt a kép:

[link]

2011. jún. 7. 21:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Ilyen alakod sosem lesz, mert ezen sok az utómunka, mármint képszerkesztövel.

Így a képed elnézve szerintem nem kellene változtatnod semmit, mert ha van egy helyes pofid és megnyerö modorod, akkor nyert ügyed van.

Hány éves vagy?

2011. jún. 7. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:
1000% hogy ez photoshop műve.
2011. jún. 7. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:

amúgy az árnyékán látszik is, hogy mennyire természetellenes.

és szerintem sincs gond az alakoddal.

2011. jún. 7. 21:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy csak 45 vagy? Emlékszem, hogy egyszer már linkelted a képed az oldalon, és akkor min. egy tízessel többet írtál a súlyodnak, ha jól emlékszem. Meg, hogy őszintén megmondajm, inkább nézel ki 55-60nak, mint 45nek. Vagy esetleg alacsony vagy?

Amúgy biztos, hogy soha nem érnéd el az álomalakod. Ilyen alakjuk kifejezetten a brazil és afrikai lányoknak van. Ha te híznál biztosan sok menne a derekadra/pocakodra.

De szerintem is nagyon természetellenes az az alak. És gondolj bele, milyen nehéz lehet rá nadrágot találni..:)

19/L

2011. jún. 7. 21:41
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen,alacsony vagyok,157 cm és 45 kg.

Hát akkor beletörődöm :|

Európai lányt még nem is láttam ilyen alakkal :),ha belegondolok,igaz,amit írtál.

2011. jún. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!