Milyen alakom van? Túl széles a vállam?
Nem vagyok megelégedve az alakommal,utálom a testemet...
Tudom,hogy ennyi idősen nem ez a legfontosabb,de engem akkor is zavar...
kép: [link]
Szerintem túl vékony vagyok és nem tudok hízni valamiért...
És mindenki azzal cseszeget,hogy túl széles a vállam :S
14/L
Jó alakod van. Picit hízhatsz, jó lenne csípőre, de azt nem igazán lehet. A vállad sportos, de nem széles. Jól nézel ki.
23/F.
Minden oké, váll rendben, szép vékony...stb.
Hízni nem kell, látszik hogy nem zörög a csontod, van mit megfogni rajtad, és nem szúrod meg a pasi kezét...az meg undorító lenne.
Modern szemmel szóval, vékony vagy mint állat! És ne felejsd el, még max 21 éves korodig változik a tested...nem ez a végleges...de jó kiindulópont...
Szóval légyolyszives, és szard már le amit mások mondanak, mert irigyek! Húzd ki magad, és nézz át mindenkin, és aki ilyet mond, hagyd faképnél, de előtte kéjesen röhögj a képébe, és mond azt neki: "Te néztél már ma tükörbe? Mert kéne!"Nem vagy túl vékony, van mit rajtad fogni, mint írtam...szóval foglalkozz az élet komolyab kérdéseivel innentől! És semmiképp ne másokkal.
Csípőre, nem nagyon tudok hízni,ha hízok is,minden a seggemre megy meg a combomra(mondjuk a képen pont hülyén tartom a lábam)
Amúgy ez tavalyi kép.Egy nagyon-nagyon picit szélesedett a csípőm,de nem sokat...
Pont jó alakod van, sok csaj szerintem ölni tudna ezért:D
Túl vékony se vagy, és a vállad se túl széles, ne utáld az alakod:)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!