Nagyon disznó vagyok?
Figyelt kérdés
kb 10 kilót lekéne dobnom.De ez már az úristen milyen dagadt kategória? Az olyan aki után megfordulsz hogy milyen kövér?Vagy az ilyen mellet még elmész simán?
2011. jún. 7. 19:12
21/29 anonim válasza:
Nem vagy kövér csak duci. 10-12 kiló simán lemehet!
22/29 anonim válasza:
jajj hagyjál már...
ez a legszexibb női alak, kövérhez köze sincs és nem is vagy pálcika
és igen megfordulok ilyen hölgyek után de nem azért mert kövérek....
23/29 anonim válasza:
Abszolút nem vagy vészes, egy kis sport rád férne, de ennyi. Szép napot:)
24/29 anonim válasza:
Hát szerintem hülye vagy, már bocsáss meg. Abszolút átlagos alakod van, maximum három kilót fogyj, ha annyira vékonyabb akarsz lenni.
25/29 anonim válasza:
nem vagy kövér,inkább sportolni kéne,izmosítani... Főleg lábra kéne,a hasad meg szerintem nem nagy de ha téged zavar,csinálj felüléseket.
26/29 anonim válasza:
nekem abszolútde ugyan ilyen alakom van:) énis mindig azon rágódok hogy kövér vagyok e :) szerintem ezeken a képeken NEM : DD nem kell fogynod.
28/29 A kérdező kommentje:
zara:D
2011. júl. 14. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!