A parizerbe beleteszik a disznó fitymáját is?
Nem kevernek bele mindenféle mocskot.
Én a délhúsnál dolgozom és a parizer és a virsli összetétele,zsiradék szalonna,bőrke,szója, fűszerek,zselatin anyag és pár féle tartósító adalék.
Nyugodtan meg eheti az ember.
Ami olyan,hogy nem való ember fogyasztásra megy az álat eledel boltokba,vagy kutya szalámi készül belőle,így nem megy kárba.
amióta rokon dolgozik olyan helyen ahol szalámikat, virsliket meg kolbászokat csinálnak azóta nem eszek ilyeneket csak a rendes drága szalámit ami biztos hús.
beleteszik pl a tehén tőgyét, az orruk végét ami csupa takony, a fejükről az eldobandó bőrt is, és minden olyan mócsingot ami 1 házi disznóvágáson még a kutya se kap el. mivel hatalmas nagy nyomású darálókkal pépesítik le a húst ezért a nagyon olcsó csirkeparizerekben benne van a tyúk feje, a szárnya egészben a lába körmöstől. és nem érzed a csontot benne mert pépesítik mielőtt betöltik. mesélt olyat h 1 állat munkatársa beledobta a nagy ipari darálóba az ÉLŐ csirkét belestől tollastól és fel sem tűnik benne mert ízesítik a sok mocskot mielőtt a boltba megy. meg hallottam olyanokat h beleköpdösnek a húsba némelyik parasztok stb...
ezek után gondolom érthető h nem eszek ilyeneket csak a drága Herz vagy Pick szalámikat ami lehet h 7000 egy rúd de nincsen benne csirkebél és tehéntőgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!