Necsak azt, de romlott húst is tesznek bele(kisebb mennyiségben), mivel hőkezelik és összekeverik más nyesedék, meg hasonló eredetű állati származékokkal,+ kap egy csomó ízfokozót szerintem nem az a legnagyobb problémája, hogy esetleg ez előfordulhat benne.
2011. okt. 22. 19:52
12/19 anonim válasza:
Hány embernek lett baja azoktól amik miatt ti nem eszitek meg... Egynek sem. Ebbe gondoljatok bele.
2011. okt. 22. 20:17
13/19 anonim válasza:
Első reakcióm:
Égre néz, "jaj, de hülye vagy", vigyorogva fejet fog. :)))
2011. okt. 22. 20:18
14/19 anonim válasza:
Ennyi erővel kenyeret se egyetek,mert én meg azt tudom hogy avval mit csinálni.Meg akkor ne is együnk sztem semmit :D
2011. okt. 22. 20:28
15/19 anonim válasza:
Nem kizárt. xD
Műanyagdarabot barátnőm rendszeresen talált, egyszer szemtanúja is voltam. :D
Hát ha vesz is az ember ilyen szart, akkor már drágábbat, bár a bőrkére, szójára, stb-re megintcsak nem mondanám, hogy egészséges. :/
2011. okt. 23. 11:43
16/19 anonim válasza:
19:49-esnek!
Nem igaz amit állítasz! Én is dolgoztam ilyen helyen és semmi olyan undormány nem kerül bele a szalámikba amit írtál!
Mi p*csának állítasz olyat amit nem is látsz!!!
Az előző hozzá szólónak van igaza,hogy az ilyenek az állat eledelbe mennek.
Hozzá sem keverik azokat külön elszállítják ahol az állat eledel készül.
Ugyanis elég sok kis állat van és tuti nem szín húst raknak a konzervekbe.
2011. okt. 23. 12:02
17/19 anonim válasza:
12:02
azért mert nem én dolgozok ott attól már jártam ott bent és szemtanúja voltam ahogy pl a marha fejről lefejtett bőrt félig tisztítva rakják bele meg még 1-2 dolgot...
2011. okt. 23. 13:28
18/19 anonim válasza:
Szóval a fitymáját, meg az egész szaporítószervét a belsőségekkel eltávolítják, mert a malacnak visszahúzódó szerve ez, tehát ily módon(ha nincs használatban, vagy készenléti állapotban) a belsőségekhez tartozik. Vágóhídon dolgozó ismerősöm mondta, meg egy olyan aki házakhoz jár disznótvágni. Mindkettő szerint lehetetlen hogy ilyen benne legyen.
2011. okt. 23. 15:40
19/19 anonim válasza:
Persze ,hogy tesznek bele hiszen sok benne a fehérje!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!