bocsi képet nem rakok fel. 10 éves koromba kezdett el nőni, de olyan nagyon lassan, úgyhogy csak 13 éves koromban kezdtem el hordani melltartót, addig csak ilyen topot hordtam. hát most C-s.
2011. jún. 3. 16:09
2/14 anonim válasza:
Nőni elkezdett már 10 éves koromba,de csak 75/A-ig jutott el.Melltartót kb 14 évesen kezdetem el hordani.
17/L
2011. jún. 3. 16:11
3/14 anonim válasza:
Fog a fene feltenni képet :D Kb. 12 éves koromban kezdett nőni, de nem sokra jutott, 16 éves koromban érte el mostani fergeteges 75/A-s méretét XD Azóta 6 év telt el és egy centit se nőtt. Gyanítom nem is fog.
2011. jún. 3. 16:18
4/14 anonim válasza:
14 körül lehettem. Igazából már annyira nem is emlékszem. Nem sok lánynak volt akkor az osztályban nagy melle. A kb. 15-ből 5 lány ha fejlettebb volt. A fiúk csúfolták is a kis mellű lányokat, vagy akiknek nem is volt. Első melltartómat 8.-as ballagásom után kaptam, ami akkor 70/B-s volt. Azóta 8 év telt el, most 80/B vagy 75/C kell.
2011. jún. 3. 16:32
5/14 anonim válasza:
Hát én 14 éves vagyok, és épp csak egy kicsi kikerekedés van, ellenben a velem egykoriaknak...
Én hordok melltartót, (egy kicsi szvacsosat) mert ha csak toppot hordanék, szinte nem is látszana, és magas és vékony vagyok, szóval nem árt ha ugy tűnik, ha van egy kicsi mellem :-DD
Képet nem teszek fel. (nem szoktam fényképezni a cicim :P, és most se fogom.)
(((bocsi az offért, de szerintem nem vagy 18 éves, vagyis nekem úgy tűnik h nem.bocs az offért)))
2011. jún. 3. 16:33
6/14 anonim válasza:
Nekem is 10 éves korom körül, most 16 vagyok és 75/A-ig nőtt. Remélem még fog. A kép felejtős, bocsi.
2011. jún. 3. 16:36
7/14 anonim válasza:
16:33
Ne aggódj, 14 éves vagy, még sokat fogsz változni! Manapság nagyon gyorsan érnek a lányok és ez szerintem nem a legjobb. Én is úgy szeretnék még gyerek lenni! Nem kell erőltetni a felnőtté válást. Nem késel le semmiről! A kitömött vagy szivacsos melltartó meg ideig-óráig jó. De saját magadat is becsapod.
2011. jún. 3. 17:00
8/14 anonim válasza:
Nekem kb. 5. vagy 6. osztályos koromban kezdett el nőni, most vagyok 15 éves, és 75B vagy 80B, számozástól függ. Szerintem maradhatna ez felnőtt koromig, legalábbis remélem, hogy nem nő már túl sokat, ez így rendben van. Nem szeretnék óriási melleket.
2011. jún. 3. 18:24
9/14 anonim válasza:
11 évesen kezdtem gömbölyödni, és 13-14 évesen már 75B-s sportmelltartót hordtam. Azóta is annyi. 13 éves korom óta 170 cm magas vagyok (vagy picit több?), 37-es a lábam, és 75B-s a mellem:D
2011. jún. 3. 20:00
10/14 anonim válasza:
Kicsi voltam, még 4. osztályba jártam, amikor már rendesen gömbölyödött. Sokat cikiztek, gáz volt:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!