15éves vagyok és a körülöttem lévő lányoknak sokkal nagyobb a melle. Az én mellem mért nem nagy? Fog még nőni? Nektek mikor kezdett el igazán nőni? A tesómnak 18évesen és ez valahol megnyugtat
persze h van esély....
nyugiiiííí
pl. a bnőmnek is az anyukájának kis melle van, de a csajszinak nagy, mivel a nenájára hasonlít aki ugye az anyja testvére...
18 éves korodig még bőven nőhetnek...
nekem se valami nagyok... :S
anyámé se nagyok
de én nem nagyon idegeskedek ezen.... - csak egy kicsit xD
akár 20 éves korig is nőhet, szóval nyugi :)
De persze előfordulhat, hogy genetikeilag kicsi, és az ellen nem tudsz mit tenni( na jó ott a plasztika, de az tulajdonképpen csalás)
de ráérsz még később gondolkodni ezen...
Szerintem nincs okod aggódni, mert:
1. Még bőven van idő arra, hogy nőjön.
2. Sztem a legtöbb fiúnak a kisebb mell jön be. Személy szerint én is ezeket kedvelem, sokkal szebbek szerintem! :)
15/F
Az a szomorú válasz neked hogy ha már eddig nem nőtt (ha Pl: 70/A meltartód van akkor nagyon nagyon kevés rá az esély hogy fog nőni; Lehet hogy 75/B lesz, de 85/C Nem hiszem...
Lehet hogy nől de nagyon kevés rá az esély.
(Halkan megsugom hogy akik azt írják hogy a kis mell a szép azoknak a (80-90 %-a) irigy... Ettől függetlenül még biztos van akinek TÉNYLEG bejön! (KB:10 %)
((Csak akkor van a baj: tehát akkor veszed észre mikor egy nagymellű sexy csaj elmegy melletted)))...
Minden férfi őrá fog nézni...
Bocsi hogy kiábrándítalak de az elöttem szóló 15/F lehet életében nem volt nővel..., Így nem is tudja felfogni mi az hogy "nagy mell".
Amúgy meg nem csak a férfiak szempontjából jó a nagy mell
hanem minden ruha, top stb) SOKKAl jobban áll ha nagy a melled...
Mások válasza is hasznos lehet, csak őszintén írom hogy nézz PL: Plázákban meg egy nagymellű nőt, mindenki utánna néz!!!
Most az megint más kérdés hogy tizenéves (gyerek) fiuk mit írkálnak , meg akik irigyek és nyilván nem mondhatják hogy "fúúú de jó lenne nagy mell" azt írják az szebb....
Kedves kérdező GONDOLKODJ!!! Ha jól belegondolsz teljesen igazam van..
Most még 15 éves vagy, majd az évek múltjával rájössz hogy miről írtam (ha még most nem érted)
Sok sikert! (amugy léteznek mellnövelő kapszulák is)
Voltam már lánnyal, volt több barátnőm is, de szerintem a nagy mell nem szép. Ez az én véleményem, nem irigységből vagy mit tudom én miből írom. A kisebb mell szerintem szebb, formásabb, és számomra izgatóbb...
Attól még lehet, hogy a többi férfi megnézi a nagymellű nőt a barátnője mellett, de engem nem nagyon érdekel, két okból is: ha a barátnőmmel vagyok, akkor őt szeretem, nem nézegetek más lányokat...jó természetesen odapillantok, és mint minden férfi, nekem is megfordul a fejemben, hogy formás teste van, de attól még bámulom, akármekkora is a melle. És amint mondtam, szerintem a kisebb mellek szebbek. Szigórúan szerintem!
15/F (mindjárt 16)
nekem D-s mellem van, lovaglásnál kifejezetten zavaró, néha táncnál is...de csak az utóbbi 3 évben(22 leszek már nemsokára) nőtt meg ekkorára hirtelen, előtte B-s volt.
Szóval van esélyed még bőven :)
Amúgy nem feltétlenül a nagyobb a jobb és szebb. A pasik is csak nézni szeretik az óriás melleket, ha kézbe kapják, már nem mindig tudnak vele mit kezdeni, és általában az éppen tenyérnyit vagy annál kicsit nagyobbat szeretik legtöbben.(fiú ismerősöktől van az info és a barátomtól)
köszönöm az eddigi válaszokat kicsit meg is nyugodtam,kicsit megnyugodtam! anyukám azt mondta hogy még nőni fog mert a tesómnak még ennyi idősen nem volt ekkora melle mint nekem ..mert neki ugye 18évesen kezdett el nőni!
tegnapelőtt 13:21->tudom hogy igazad van persze.. és az is igaz hogy van olyan fiú akinek a kis mell jön be inkább és a legtöbbjének azért a nagy mell a minden :/ és majd attól félek h majd a fiú azért hagy ott mert nekem kicsi a mellem és neki egy nagymellű lány kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!