Akinek fájt a melle és ez jelezte a babát, mikor kezdett fájni?
Figyelt kérdés
Ovu után azonnal? Vagy csak a nemvárt előtt, vagy 20. nap környékén? Köszi2011. júl. 18. 10:46
1/7 anonim válasza:
Ovu után azonnal még nem fájhat. Illetve attól nem. A hormontermelődéstől kezd el fájni, már akinek fáj (nekem csak feszült), de ahhoz előbb meg kell lenni a beágyazódásnak!
2/7 anonim válasza:
vérzés kimaradás után,de ekkor már tudtam h babát várok
3/7 anonim válasza:
Minden ciklusban az ovu utántól fájt mensiig, amikor babás lettem meg egyáltalán nem fájt, csak a kimaradt után egy héttel kezdett érzékeny lenni, fájni most se fáj. Hat heteske.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Érdekelt, ki hogy működik. Nekem néha fáj ovu után, néha nem...most vagyok a 6.DPO-n, izgulok nagyon :) Gratulálok a 6 hetesnek és a Többieknek is
2011. júl. 18. 11:57
5/7 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem sosem szokott fájni, de amikor babás lettem, úgy kb. 1 héttel ovu utántól borzasztóan fájt, alig lehetett hozzájuk érni. A bimbóim meg alig viselték el a melltartót.
Sok sikert! :)
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a nemvárt előtt 1,5 héttel kezdtek feszülni a melleim, később szinte elviselhetetlenül fájtak ( még most is ) :)
7 hetes km :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!