Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerint*etek milyen stílus...

1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tehát rock? de ne mi döntsük már el
2011. jún. 3. 14:47
 2/11 A kérdező kommentje:
igen valami olyasmi:D
2011. jún. 3. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szűkfarmer tornacipő meg vmi tunika v nem tudom :D ing esetleg

18/F

2011. jún. 3. 14:52
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi a a választ

ment a zöld kezecske:D

2011. jún. 3. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát figyelj... Ez nagyon nem attól függ,hogy milyen zenét hallgatsz. Én is hallgatok rockot, alternatívot, komolyabbat is és nem vagyok rocker sem szakadt alter:D Próbálgasd a ruhákat és nézd meg miben érzed magad a legjobban.
2011. jún. 3. 17:09
 6/11 A kérdező kommentje:

okéés:D

köszi:)

2011. jún. 3. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
tornacipő vagy ezek a topánka féleségek, csőnaci, meg spagettipántos fölső, akkor rakhatsz a kezedre egy csomó karkötőt, olyan rockos-lazább stílusod legyen, én is imádom a BMTH-t :D de inkább olyan mindenesnek tűnsz h rockon belül meghalgatsz sokfélét meg metalcore-t meg nemtom na xd de még sima rövidujjú ami nem ilyen nagyon csajos mintás az is jó lehet.. remélem érted naggyából. bocsi a helyesírásra nem nagyon van időm meg a gép is szokatlan ne otthon vagyok :S:S
2011. jún. 3. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:

persze értem,hogy mire gondolsz:D

köszi:) ment a zöld kezecske:D

2011. jún. 4. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha rockos akarsz lenni akkor hordj sötétebb ruhákat és mondjuk egy nadrágot egy viszonylag egyszerű flesővel, ami sötétebb színű, meg vehetsz fel karkötőket is ahogy az eléőttem lévő is írta, cipőben meg amiben jól érzed magad :D
2011. jún. 6. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
*felsővel, előttem lévő
2011. jún. 6. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!