Szerinted mi a stílus?
Szerintem az az ember nevezhető stílusosnak, aki a saját személyiségének az alkalomnak megfelelően öltözködik.
Én úgy próbálok öltözködni, hogy a ruhadarabjaim passzoljanak egymáshoz, illetve a kiegészítők ékszerek is.
Szerintem a majmolás az az, mikor már szinte betegesen hasonlítani akarunk valakire..
Szerintem annak van stílusa, aki csak részben követi a divatot, tehát itt arra gondolok, hogy magához veszi a divat egy részét, ami neki tetszik és jól is áll neki, de marad egyfajta saját stílusa.
Szerintem a stílus valamilyen szinten egyediséget is jelent, hiszen mások vagyunk mint a többiek, valamiben különbözünk és ettől leszünk egyediek.
Nekem.. hát. Szerintem én most értem el abba a korba, mikor kialakul a stílusom, rájövök, hogy mi áll jól nekem igazán és mi nem, hogyan ötvözzem a divatot és a saját hóbortjaim.
Én azt tartom stílusosnak, aki a neki előnyös ruhákat az éppen aktuális divattal kicsit meg tudja fűszerezni és ezzel tökéletes harmóniát képez.
Ezt nehéz megfogalmazni, ha egy kiegészítőről, vagy viseletről, mindenkinek egy ember jut az eszébe, akkor az az ember egyéniség és divatikon is lehet. Például Elvis haja, ismerek egy pasit, aki így hordja a haját, és rockabilly cuccokban jár, ő egy egyéniség. De stílusos lehet az a személy is aki, úgy válogatja össze a ruháit, hogy azzal bármelyik divatlapban megállná a helyét, de attól ő még nem egyedi, hiszen nincs csak rá jellemző dolog. A stílus pedig egy bizonyos divat irányzat is lehet, hippi, vintage, stb, vagy lehet egyedi stílus is ami csak arra az emberre jellemző.
Madonna több tíz évig divat ikon volt, mostanában kezdi el leváltani Lady gaga. Egyedi volt Amy Winehause
tehát Amy Winehouse akinek a frizurája és a szemkihúzása szinte az ismertetőjegyévé vált.
Szerintem a legnagyobb sztárok mind stílusosak, és egyediek is egyben.
Egyedinek egyébként már nagyon nehéz lenni, hiszen tömegesen gyártják a ruhákat, kiegészítőket, de szerencsére az összeválogatásban még lehet saját ízlést belevinni.
Nekem nincs kifejezett stílusom, de szeretem a különcebb, egyedibb darabokat, vagy egyszerűbb darabok érdekes kombinálását, például a színek kavalkádját, a régi korok divatját új fazonokkal vegyíteni, és a hosszú érdekes fülbevalókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!