Szerintetek jó nő Dita Von Teese? (stílus, arc stb. )
2011. aug. 4. 19:44
1/10 anonim válasza:
Annyira kiemelkedően nem. Ugyanezt láttuk már Bettie Page-től is, valamint bemész egy jobb goth buliba, és 15 ilyen nőt találsz.
Igazából csak attól híres, hogy randizott azzal a bohóccal. Vagy legalábbis a nagyközönségnek. Nekik egzotikusnak tűnhet, de nem nagyon van benne semmi új.
2/10 anonim válasza:
Én irigylem, olyan szép, még a hófehér bőrével is, pedig kimondottan utálom a fehér bőrt.
3/10 anonim válasza:
a harmadik képen nagyon jól néz ki,jó alakja van.fejre mondjuk nem egy nagy szám.kicsit kancsal is:)
4/10 anonim válasza:
átlagos nő aki fel van tuningolva.
5/10 anonim válasza:
20:39:
Patanásig hútott halszálkás fűzőben aztán nem nagy kunszt, hogy ilyen alakja van...
6/10 anonim válasza:
jó,de azért nem hinném,hogy elhízott,egybetestű disznó lenne:)
7/10 anonim válasza:
Igen, olyan dívás megjelenésű mint a régi korok ikonjai.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Áhh ez a nő egész egyszerűen GYÖNYÖRŰ. Imádom a fehér bőrét, a nőies alakját. Mondjuk nekem jobban tetszik kevesebb sminkkel. Szerintem az jobban áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!