Milyen az alakom? Nem vagyok túl dagadt? (képlent)
Az a helyzet, hogy vettem egy rövidnadrágot nyárra, de nem merem felhúzni, mert zavarnak a combjaim. :\ Nem áll hülyén ez a nadrág? Az alakomról mi a véleményetek? Nagyon rossz?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt, szóval a kritikát finoman fogalmazzátok meg légyszi!
15/L
itt a kép: [link]
Teljesen jó alakod van, hordd azt a gatyót nyugodtan. Se sovány, se kövér nem vagy, egy kicsit deréktájt kéne javítani (azt nehéz, hasonló cipőben vagyok).
Akik meg leugatnak azok is bolondok. Te is, mert ide jössz véleményért, ez az utolsó hely, ahol bármit megkérdezek. XD El tudom képzelni, milyen nehéz manapság fiatal tinilánynak lenni, mert ami most megy, az kiakasztó, csontsoványra fogyott kislányok szórják el apuci tízezreit havonta felesleges hülyeségekre és ha nem felelsz meg nekik, akkor ásd el magad, mert kiutálnak... -.-"
A mozgást ne hagyd abba, a fogyásban meg nagy szerepe volt annak is, hogy érésben vagy, változik az alakod, stb. :D És ez még egy darabig így is marad. De jó alakod lesz, a pasik zömének ez tetszik.
merre laksz?
nincs kedved ismerkedni?
szerintem tökéletes:)
165 cm 60 kg:(
Azt nem tudom, hogy most azok mondanak igazat, akik szerint csak fényezni akarod magad vagy tényleg önbizalomhiányod van, így nem is foglalok ebben a kérdésben állást.
A kérdésre válaszolva: nekem a képek alapján tetszik az alakod, sztem teljesen normális. Fogyóznod se kell, csak sportolj tovább!
Ami a modellest illeti az k*rva gáz! Még, hogy 50 km-t fut, na jól van! :D XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!