Milyen az alakom? Nem vagyok túl dagadt? (képlent)
Az a helyzet, hogy vettem egy rövidnadrágot nyárra, de nem merem felhúzni, mert zavarnak a combjaim. :\ Nem áll hülyén ez a nadrág? Az alakomról mi a véleményetek? Nagyon rossz?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt, szóval a kritikát finoman fogalmazzátok meg légyszi!
15/L
itt a kép: [link]
> Viszont még ígyis önbizalomhiányos vagyok. :(
Ne legyél, nincs rá okod.
bár nekem lenne ilyen alakom xD
16/L
mit nem adnék azért hogy igy kinézzek. :DD
14/L
160 cm
47 kg :/:/
Nagyon szép alakod van,légy büszke rá :)
És nagyon ügyes vagy,hogy sikerült leadnod :)
Mit sportolsz/sportoltál?
Pfff. Ha ilyen barátnőm lenne....
Nagyon jó alakod van, nyugodtan vedd fel a rövidgatyát. :)
17F
hát ha nekem lenne ilyen alakom... :P
de olvastam itt, hogy nehezebb voltál kb 15 kg-val.. akkor biztos "megszoktad", hogy vastag vagy és most ezért nem mered mutatni a lábaid.. de lehet hogy tévedek. na a lényeg, hogy szép lábaid vannak (bár nekem is ilyenek lennének :) és bátran mutogasd ;)
amúgy azt a 15 kg-ot mennyi idő alatt adtad le? és mit sportoltál? engem is érdekelne :$ megkérhetlek, hogy írsz nekem privátba? vagy ide egy választ? :$$ köszönöm szépen :)
14/L
ma 18:05-el egyet értek, szerintem is arról van szó, hogy "megszoktad", hogy vastag a combod, és elfelejted, hogy már nem az.
De én mégis a derekadat irigylem a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!