Milyen az alakom? Nem vagyok túl dagadt? (képlent)
Az a helyzet, hogy vettem egy rövidnadrágot nyárra, de nem merem felhúzni, mert zavarnak a combjaim. :\ Nem áll hülyén ez a nadrág? Az alakomról mi a véleményetek? Nagyon rossz?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt, szóval a kritikát finoman fogalmazzátok meg légyszi!
15/L
itt a kép: [link]
17.56: kick boxolok 2 éve.
18.05: kb. 1-1,5 év alatt.. Tudom, sok idő, de nem fogyóztam közben, ugyanúgy ettem mindent (csoki, chips stb.), talán ezért tartott ilyen hosszú ideig.
Amúgy írtátok páran, hogy ne hagyjam abba a sportolást. Nem is akartam, mert szeretem csinálni. :) És a fogyást sem fogyókúrával akartam, hanem sporttal.
18.33-nak meg üzenem: oké, hogy rondának gondolsz, de ha nem vetted volna észre, odaírtam, hogy a kritikát finoman fogalmazd, mert nagyon érzékeny vagyok rá.. Sikerült is elrontanod a kedvemet kicsit. :\
A többieknek meg köszönöm! :)
Sikerült tönkretennie a kedved?
Hát sz@rd már le, süt az írásáról, hogy 1 szó sem igaz belőle, több dolgot is leírt többször... kit akar győzködni, hagyjad már...
Össze-vissza írogat, kit érdekel, mit zabál, meg holnap mit csinál.
Nehogymár ilyen gyíknak a véleményére adj, vedd úgy, mintha nem is írt volna semmit, az nem vélemény:-DDD
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:44
Az igen! Hát téged se kell félteni az biztos. Egész szépen leírtad magad. Csak azt nem tudom ki kérdezte, hogy hol élsz, meg hogy mi a vacsorád...
Köszönöm a többi választ, megnyugodtam. :) Amúgy amikor írtam, nem olvastam a 2. válaszát.. Ezekután én sem hiszek egy szót se abból, hogy ő modell, stb. :DD És beláttam, hogy nem vészes az alakom, csak tornázok még rá külön, hogy feszesebb és izmosabb legyen.
Amúgy napozni fogok, úgyis itt a nyár, majd felszedek egy kis színt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!