Milyen az alakom? Nem vagyok túl dagadt? (képlent)
Az a helyzet, hogy vettem egy rövidnadrágot nyárra, de nem merem felhúzni, mert zavarnak a combjaim. :\ Nem áll hülyén ez a nadrág? Az alakomról mi a véleményetek? Nagyon rossz?
Nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt, szóval a kritikát finoman fogalmazzátok meg légyszi!
15/L
itt a kép: [link]
Szia! Nekem nem tűnsz annak, bár jobb lenne, ha inkább odlalról fényképeznéd le magad, úgy jobban látszik:)
De szerintem egyáltalán nem vagy az!
Szerintem jó alakod van egy 15 éves lányhoz pont ilyen alak illik. Ne akarj olyan alakot mint egy 20 évesé,majd az idő elteltével még formálódik a tested és fejlődik. A hasadra kicsit kéne tornázni hogy izmosabb legyen,ehhez tudom ajánlani Rubint Réka hasformáló videóját,nekem 1 hónap alatt láthatóan izmosodott a hasam és szebb lett ,pedig olyan volt mint neked.
18/L
Én 158 cm vagyok és 51 kg. Vettem egy hotnacit a nyárra és nem merem felvenni, mert túl vékonyak a lábaim. Szoknyám is van, 3 is, de egyiket se hordom, mert szégyenlem a lábaim vékonyságát. Nadrágban is úgy néznek néhányan (ijedten), hogy az arcukra van írva "Ez a lány biztosan anorexiás".
Szerintem semmi gond az alakoddal. Ne kezdj fogyózni, mert rémálom lesz a vége! Túl fiatal vagy.
És miért kellene fogyóznod?? Kinek akarsz tetszeni? A fiúknak? 19 éves vagyok, és 100%-OS BIZONYOSÁGGAL mondhatom, hogy a fiúkat egyáltalán nem érdekli az a típusú "hány" ami téged annyira idegesít. De majd meglátod te is... csak 2-3 év...
A barátnőidnek vagy kiknek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!