Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény rólam? (kép)

Vélemény rólam? (kép)

Figyelt kérdés

és kb. mit gondolsz rólam így kinézet alapján? mi jön le?

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 26. 16:33
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
csak a velemenytekre voltam kivancsi.. kiterdekel ha ez valakinek nem tetszik :|
2011. máj. 27. 15:06
 42/54 anonim ***** válasza:
mindenki elmondta a saját véleményét..ugy látom szinte mindenki ugyanazokat mondta el.remélem mostmár változtatni fogsz egy picit, mert egyébként gyönyörű vagy/lennél..tényleg csak mindenből kicsit kevesebbet, szolidabbat és ennyi:)
2011. máj. 27. 17:24
 43/54 anonim ***** válasza:

"csak a velemenytekre voltam kivancsi.. kiterdekel ha ez valakinek nem tetszik :|"

Hát itt pár embernek az a véleménye, hogy nem tetszik.

Amúgy tényleg szép vagy, de ízlésed az nincs. A kevesebb olykor több. Az alakodért én is irigyellek. Úgy gondolom, hogy inkább a belső tulajdonságaiddal kéne foglalkoznod, mert már bocsi, de egy jellemtelen libának tűnsz.

2011. máj. 27. 18:00
 44/54 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy. :)
2011. máj. 27. 23:27
 45/54 anonim ***** válasza:

Az jön le hogy szép vagy de nem tudod viselni a szépséget. Ha valakinek adatik egy szép pofi, csinos alak, akkor sokan (főleg ha még nagyon fiatalkák) nem tudják viselni, mindenre rátesznek egy lapáttal és ezáltal elcsúfítják önmagukat.

Tudom, mert 16 évesen én is babapink rúzst használtam, jóóó vastagon, feketére szoliztam a bőröm, majdnem fehérre szőkített hajam volt aminek a végei mint a seprű....

most 26 vagyok, és rúzs helyett az alakápolóval színezem az ajkam, normál barnáig szolizok, világos hamvasbarna a hajam és a szememet nagyon finoman húzom csak ki.

Hidd el, elképesztő nagyokat röhögök a tinikori fényképeimen és örülök amikor tükörbe nézek hogy már nem olyan vagyok mint akkor, holott akkor senkire sem hallgattam mert azt hittem mindenki fulladjon meg akinek nem tetszem. Most meg betegre röhögjük magunkat barátnőimmel hogy hogyan néztünk ki tiniként, mennyire erőltetett és ijesztő volt a vakolat a fekete bőrünkön, a karomhosszúságú körmeinkkel :)

2011. máj. 28. 12:26
 46/54 anonim válasza:
0%
Szerintem jól nézel ki, akik meg azt írták, hogy csúnya vagy, azok biztosan rondák, az ő szokásaik leszólni azokat akik kinéznek vhogy.
2011. jún. 1. 20:23
 47/54 anonim ***** válasza:

Utolsó ez ostobaság amit írtál.

Egyébként sem azt írták itt hogy ronda a kérdező, hanem hogy szép, csak mesterségesen ront magán.

És ez igaz. Akik ezen a véleményem vannak, azok látják jól a dolgot. Persze a szépség relatív, ezért elképzelhető hogy valakinek a kérdező jelenlegi külseje is tetszik (pl. neked) de mindig vannak akik eltérően gondolkodnak valamiről, nem egyformák az ízlések. Azonban ami tény az tény, előnytelen a mesterséges csúfítás és ez olyan egyértelmű mint hogy a fű zöld.

2011. jún. 1. 20:39
 48/54 anonim válasza:

Túl sok mindenből. Mi lenne, ha mutatnál egy olyan fotót, ahol nincs rajtad smink vagy csak nagyon kevés, ill. simán van fésülve a hajad vagy épp egyszerűen feltűzve? Lehet, hogy a válaszok is másképp alakulnának.

25/N

2011. jún. 3. 17:21
 49/54 A kérdező kommentje:
talán ez [link]
2011. jún. 5. 10:45
 50/54 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó kép hasonló az előzőekhez. Változatlanul szép vagy, de erre a képre azt fogják írni megint szerintem, hogy túl sokat szoliztál (már amennyiben írnak, mert ezt a kérdést már nem sokan fogják megtalálni). Minek neked az a kilométeres köröm? Szép vagy te anélkül is.
2011. jún. 5. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!