Vélemény rólam? (kép)
Miért ne használhatná arra?:)
Én srác mivoltomból szintén menőztem itt anno
Nem tudom mit mű nőztök meg csúnyáztok, 2011-ben már a kutyának se tűnik fel ki milyen külsőleg
Maradiak vagytok ez a bajotok
Különben nekem minden tetszik rajtad átfutottam többször is a képeid, de azért én se vagyok kennyére kenhető, a rövid körmöt szeretem a lányokon látni
Sajna félek a ekkora körömtől mert, egyszer a busz fékezett és a csaj miközben kapaszkodott a körme belement a bőrömbe..
Láttad már az Aranyhaj és a nagygubanc mesét?:) Hasonlítasz a lányra ő is olyan kis hercegnő
18/F
Ha én ennyire szép lennék mint te, nem használnék ennyi sminket. Hagyd, hogy látszódjon a szép pofid. A hajad is gyönyörű *.*, az alakod tökéletes. Sportolsz valamit?
25N
azt vártad mi,h majd mindenki agyon dícsér mert tudod jól,h jól nézel ki,és tényleg igaz is...szép vagy,jó az lakod...de könyörgöm nincs semmi ízlésed!!!a képeidből az jön le,h 1 buta rajos,cigányos liba vagy már bocsánat,ha megfodadod az előzők tippeit és az enyémet sokkal szimpatikusabb leszel és szebb is....
1.legyél kicsit szolidabb
2.ezt a rózsaszín rúzst felejts el,borzalmasan áll neked
3.a szolizással is áll je mert nagyon ronda mikor valakinek már narancssárga tőle a bőre
4.fesd magad normálisan,diszkrétebben
5.öltözködj másképp,ízlésesen nem kell,h mindened kint legyen mert nem attól fogsz jól kinézni,a ruháid passzoljanak egymáshoz színben és stílusban
6.ezeket az undorítóan hosszú körmöket is elfelejtheted ha minden áron akarod festeni akkor sima átlátszó körömlakkal fesd be
7.a pc-nek sincs sok értelme mert csúfít
8.1 szó mint 100, a kevesebb néha több, legyel szolidabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!