Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény rólam? (kép)

Vélemény rólam? (kép)

Figyelt kérdés

és kb. mit gondolsz rólam így kinézet alapján? mi jön le?

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 26. 16:33
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senkinek se lenne ilyen véleménye rólad, ha nem vinnél túlzásba pár dolgot. Túl sok szoli, sok smink, azok a körmök, pc, a világos rúzs az elég fura.. kicsit kevesebbet. egyébként nagyon szép vagy, de a kevesebb néha több:) az alakod az tökéletes:D
2011. máj. 26. 20:06
 32/54 anonim ***** válasza:
74%
Ajjjj...te is egonövelésre használod ezt az oldalt? -.-
2011. máj. 26. 20:08
 33/54 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne használhatná arra?:)

Én srác mivoltomból szintén menőztem itt anno

Nem tudom mit mű nőztök meg csúnyáztok, 2011-ben már a kutyának se tűnik fel ki milyen külsőleg

Maradiak vagytok ez a bajotok

Különben nekem minden tetszik rajtad átfutottam többször is a képeid, de azért én se vagyok kennyére kenhető, a rövid körmöt szeretem a lányokon látni

Sajna félek a ekkora körömtől mert, egyszer a busz fékezett és a csaj miközben kapaszkodott a körme belement a bőrömbe..

Láttad már az Aranyhaj és a nagygubanc mesét?:) Hasonlítasz a lányra ő is olyan kis hercegnő

18/F

2011. máj. 26. 20:35
 34/54 anonim válasza:
alapjában véve szép vagy, de egyszerűbb hajjal, sminkkel, kevesebb szolival és valamivel rövidebb körmökkel jobban néznél ki ;) az alakod úgy jó ahogy van :)
2011. máj. 26. 20:55
 35/54 anonim ***** válasza:

Ha én ennyire szép lennék mint te, nem használnék ennyi sminket. Hagyd, hogy látszódjon a szép pofid. A hajad is gyönyörű *.*, az alakod tökéletes. Sportolsz valamit?

25N

2011. máj. 26. 20:57
 36/54 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne leocsmányozni,meg letámadni őt...-.- Pár válaszoló fejét szintén megnézném,meg az alakukat is.Amugy tényleg csinos lány vagy nagyon (gondolom tudod magadról) de nekem úgy látszik mintha azéárt akarnál ilyen feltűnő és mű lenni mert nincs olyan sok önbizalmad.:S Mert azt vettem észre hogy átlagos napokon (értsd:ha az ember nem partyzni megy Brad Pittékkel)sok lány úgy kifesti meg agyoncicomázza magát hogy az őrület,és érdekes módon van amelyik lánynak akkora önbizalma van és olyan jól éri magát sima pólóban farmerban hogy az irigylésre méltó.Hidd el nekem ha belülről árasztod a szépséget és izgalmas vagy,akkor smink nélkül,sima sportos ruhákban is mindenki irigyelni fog!!!
2011. máj. 26. 21:37
 37/54 anonim ***** válasza:
Arcod szép, alakod jó, a sminked és a körmöd nem tetszik. Sminkelj szolidabban, körmöd meg legyen rövidebb és természetesebb. Amúgy a hajad nagyon szép. *_*
2011. máj. 26. 22:26
 38/54 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg sok a púder, de nem vagy csúnya...
2011. máj. 27. 01:33
 39/54 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy a fiúk csak lábtörlőnek használjanak...akkor csak így tovább..ez csak jóindulatból írom...így egy lehet, hogy könnyen szerzel fiút, de kb. 14 évesen minek? mi lesz így belőled 5 év múlva? ...nagyon közönséges a sminked és a pózolásod is...ne haragudj ez nem ellened szól..szedd le a sminket, úgy is helyes lennél, te még egy gyerek vagy! ne a TV-ből vedd a mintát, azok nem normális ,,nők" egyetlen normális fiú sem áll így szóba veled...ezt nem vetted még észre? még nem késő, hogy változtass!!+!
2011. máj. 27. 09:04
 40/54 anonim ***** válasza:

azt vártad mi,h majd mindenki agyon dícsér mert tudod jól,h jól nézel ki,és tényleg igaz is...szép vagy,jó az lakod...de könyörgöm nincs semmi ízlésed!!!a képeidből az jön le,h 1 buta rajos,cigányos liba vagy már bocsánat,ha megfodadod az előzők tippeit és az enyémet sokkal szimpatikusabb leszel és szebb is....

1.legyél kicsit szolidabb

2.ezt a rózsaszín rúzst felejts el,borzalmasan áll neked

3.a szolizással is áll je mert nagyon ronda mikor valakinek már narancssárga tőle a bőre

4.fesd magad normálisan,diszkrétebben

5.öltözködj másképp,ízlésesen nem kell,h mindened kint legyen mert nem attól fogsz jól kinézni,a ruháid passzoljanak egymáshoz színben és stílusban

6.ezeket az undorítóan hosszú körmöket is elfelejtheted ha minden áron akarod festeni akkor sima átlátszó körömlakkal fesd be

7.a pc-nek sincs sok értelme mert csúfít

8.1 szó mint 100, a kevesebb néha több, legyel szolidabb

2011. máj. 27. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!