Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény rólam? (kép)

Vélemény rólam? (kép)

Figyelt kérdés

és kb. mit gondolsz rólam így kinézet alapján? mi jön le?

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 26. 16:33
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az jön le, hogy ilyen megjelenéssel max 1 körre lennél jó. az utcán egy normális embernek gáz lenne megjelennie veled.
2011. máj. 26. 17:31
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég jól nézel ki, főleg az első képen. A harmadik képen ez a rúzs annyira nem tesz jót szerintem, ha az. Feltételezem, hogy szolizol, az sem túl jó ilyen mértékben. Nekem a piercing és azok a körmök (főleg a feketék, amik igen nagynak hatnak ezen a képen) nem igazán jönnek be. Na szóval szerintem nagyon jól nézel ki, jó az alakod, csak valószínűleg túlzásba viszel pár dolgot.

F

2011. máj. 26. 17:51
 23/54 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem alapjaban veve szep lany vagy...:)

Aki azt mondja, hogy undorito az irigykedik,mert vagy o nem lehet ilyen, vagy soha nem talal maganak ilyen baratnot!

Reszben igazuk van, vagyis tenleg javadra valhat, hogy kevesebb smink, es inkabb barnulj termeszetesen, mert tenleg megeshet, hogy enyhen taszito a tulszolizott bor...

16/L

2011. máj. 26. 18:01
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva fogalmam sincs hogy nézel ki...

az ilyen képeknél nem tudom elönteni, hogy valaki nagyon mókás kedvéből tesz fel valahol egy qrváról talált képeket, vagy egy buta lány hiszi azt magáról, hogy szép és itt majd jól megdícsérjük, mint a jani, meg a béla, meg a marci, meg a kevin, meg az alfredo kedd este.

A ganguro-kat juttatod eszembe. xD És nem tudom szép vagy-e vagy csúnya a plasztikbevonat alatt. A körmöd ocsmány, ennél tényleg felmerül bennem, hogy a valagadat hogy törlöd ki? Az agyonszolizott bőr is ciki, de majd rájössz, mikor bőrrákot diagnosztizál az orvos. A szemsmink is rossz, az a rúzs meg félelmetesen nevetséges. Az alakod jó, ennyi a pozitívum amit el lehet így mondani. Az első képen a hajad meg jaj, oldalról láttad már úgy? Viccesen néz ki. XD

2011. máj. 26. 18:15
 25/54 anonim ***** válasza:
szerintem meg ronda vagy, mert ennyi sminkkel nagyanyám is jól néz ki. vegyél vissza a szoliból is, mert ez inkább undorító a világos szájaddal, mint szép vagy szexi... a szemsminked is sz@r... na meg a körmöd is vicces sztem... az egyetlen amire irigykedem az az alakod. ilyen fejjel ki nem mennék az utcára komolyan. -.-
2011. máj. 26. 18:26
 26/54 anonim ***** válasza:
a körmöd az nagyon gáz amúgy szerintem jól nézel ki 22L
2011. máj. 26. 18:35
 27/54 A kérdező kommentje:
:/ köszönöm
2011. máj. 26. 19:05
 28/54 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nagyon szép lennél,csak a sminkelést ne vidd túlzásba:)

Ha pontozni kellene téged:)

Arc: 10/10 elképzeltelek kevesebb sminkkel:$ sminkkel az arcod 10/8

Alakod: 10/9:)

2011. máj. 26. 19:25
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
De ne kenődj már el :D Tényleg nagyon jól nézel ki, csak túlzásba viszel pár dolgot.
2011. máj. 26. 19:32
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem megbántani akarlak, de nyilvánvaló, hogy sok smink van rajtad és ez elapból nem szimpatikus, mert láttam Én már nagyon ronda Nöböl egy kis vakolattal királylányt születni.

Sok Férfi a természetesség híve, de gondolom a hozzád illö "Férfiaknak" ez tökéletesen megfelel.

2011. máj. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!