Annyira gyönyörű ez a lány, mit gondoltok róla?
2011. máj. 23. 12:33
31/53 anonim válasza:
Elég gáz, ha te csak azokat a lányokat veszed észre, akik úgy néznek ki, mint amit leírtál. Én szinte nem is látok olyanokat, csak természetesek.
32/53 anonim válasza:
33/53 anonim válasza:
hát hogyne festetné. nézzétek meg, a starity legújabb róla szóló cikkében szőke a haja. amúgy nekem fiús.
34/53 anonim válasza:
Nagyon szép, de kellenek hozzá a sminkesek meg a jó fotós. viszont összességében szerintem ő a 2. legszebb mondell a világon. az első Adriana Lima
35/53 anonim válasza:
sok gyönyörű fiatal magyar modell van
nekem pl Munkácsi Brigi a favorit
36/53 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 14:48
ez nem igaz. dícsérni is szoktam csomószor
37/53 anonim válasza:
Hát a szája nem a legszebb. De ha csukva tartja, tényleg jó
38/53 A kérdező kommentje:
15:36 linkelj egy képet egy szép lányrol, lehet hiresség is vagy akárki.tényleg megöl a kiváncsiság, nem kötekedés.
2011. máj. 23. 16:26
39/53 Bitemeed válasza:
Sztem gyönyörű:)
Sztem ilyet csak ritkán látni az utcán! Kár h a negatív válaszadókat nem láthatom, mert ők biztos sokkal szebbek:)(bár tudom a szépség realítv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!