Annyira gyönyörű ez a lány, mit gondoltok róla?
2011. máj. 23. 12:33
1/53 anonim válasza:
Tényleg szép, de a fogai nem tetszenek.
2/53 anonim válasza:
Valóban szép, de egy fogorvoshoz azért elküldeném.
3/53 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A szeme szép, de ennyi. Láttam már nála szebb csajszit is. De ez csak magánvélemény. :)
5/53 anonim válasza:
Szép, de én az utcán simán elmennék mellette. Szépen meg van csinálva, de festék és felhajtás nélkül, csak egy bájos kislány... millió számra vannak ilyenek.
6/53 A kérdező kommentje:
hát igen a zépség mindenkinek más, sztem nagyon szép..:)főleg 2:55nél..:)
2011. máj. 23. 12:45
7/53 anonim válasza:
Annyira nem szép, nekem a szája nem tetszik. De még biztos alakulni fog, ha idősebb lesz, meglepődtem milyen fiatal az arca.
8/53 anonim válasza:
Igaz, festék nélkül semmi extra. Nem mondom, hogy csúnya, de azért nem dobom el tőle az agyam.
9/53 anonim válasza:
Sztem is tök átlagos..
De a topmodellek mind ilyenek.
Ha nagyon karakteres lenne, nehezen lehetne átváltoztatni az épp aktuális divatbemutató, katalógusfotózás stb kedvéért.
Náluk a változatosság/változtathatóság a lényeg.
10/53 anonim válasza:
Hát nekem kifejezetten csúnya, bocsi:/ Meg szerintem borzalmasan áll, mikor még egy ilyne kislány ki van sminkelve, meg magassarkúban mászkál közben meg fejre vagy 13 évesnek néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!