Annyira gyönyörű ez a lány, mit gondoltok róla?
asdfvb
Te ezen az oldalon mindenkit fikázol.Minden ilen jellű kérdésnél van egy gusztustalan hangvételű válasz, ránézek és persze, hogy te írtad.Linkelj 1 képet egy szép lányról.
Nekem is egyből a természetes szépség jutott eszembe..Nem festett a haja, nincs műkörme, nincs vékony csikra szedve a szemöldöke, egyszerűen bájos és magávalragado.És aranyosnak is tűnik, igy a riport alapján..Ahoz képest mennyi mindent elért, nincs elszállva magátol.
Azért tűnik "természetesnek", mert a szerződése ehhez köti. Komolyan foglalkoztatott modellek semmi változtatást nem csinálhatnak magukon. Ne legyél már ennyire naiv.
Azért tűnik "természetesnek", mert a szerződése ehhez köti. Komolyan foglalkoztatott modellek semmi változtatást nem csinálhatnak magukon. Ne legyél már ennyire naiv.
Tudom,hogy az igazi modllek nem csinálhatnak semmit magukkal, nem szedhetik a szemöldöküket stb.De én ezt arra írtam, h a legtöbb lány ezzel probálja szebbé varázsolni magát, hogy 6 tonna sminket tesz magára, meg piercing, meg hajfestés, platinaszőke haj és a többi..Ő viszont ezek nélkül is gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!