Hány éves korodban szedted ki a szemöldököd?
én 12 és kb olyan szemöldököm volt mint neked. én nem mentem kozmetikushoz, hanem kiszedtem ami zavart..az elején túlságosan kiszedtem és nem lett szép de aztán megvártam míg visszanő és már nem szedtem ki annyira.
de hogy ezt elkerüld menj el egy kozmetikushoz és csak mond meg neki hogy a pár kilógó szálat szedje ki vagy vigyél képet amilyet szeretnél (de olyan íve legyen mint a tiednek) és megcsinálja és utána már arra az alapra ki tudod szedni utána magadnak is.
Én is 12,5 voltam. Magamnak szedtem ki. Anyu mikor meglátta csak annyit mondott, hogy jól kiszedtem!:) és tényleg szebb
'látvány' volt. ;)
16. Nagyon vastag volt és sokat cikiztek miatta.
Én szedtem ki.
asszem 6.os vagy 7.es lehettem.. először én próbáltam 1-2 szálat aztán elmentem kozmetikushoz, és anyum mondta h inkább egy kozmetikus szedje ki :D
ha nem olyan "party szemöldököd" van akkor nem gáz, bár ha zavar akkor szedesd ki egy kicsit
Anyukám például még sose szedte/szedette ki, elég halvány is neki és nem is nő kuszán meg össze-vissza, én is csak ritkán szedem ki, amikor alul visszanőnek a kusza szálak, de egy-két barátnőm illetve osztálytársam rendszeresen jár kozmetikushoz és be is festeti, (nekem így is elég sötét szóval nekem erre nincs szükségem) szerintem mind1 hány éves vagy, ha egy-két szál elszórva van, akkor azokat szedd ki nyugodtan :)
18/L
14 évesen, de csak a kusza szálakat. :D
Hát...anyu nem nagyon örült neki, de hát mit tehet. :D
Amúgy szerintem elég ha kiszeded alul a kiálló szálakat, + szemöldökceruzával kicsit "befested" a szemöldöködet. :)
én 18 évesen. :D egyáltalán nem volt vastag szemöldököm, mindigis szépen nőtt. persze már szedem és így szebb, de nem volt vészes. anyuddal beszéld meg hogy csak egy kicsit finomítani akarsz rajta, biztos megengedi:) majd írj a történésekről hogy hogy sikerült:)
2OL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!